bediirhnyss Centipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:28 #1 Arkadaşlar bütçem aşırı kısıtlı, 3500 TL'ye buldum sıkıntısız yurt dışı kayıtlı. Sizce alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 01:40
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 51 Yer Bursa Bugün 01:42 #2 bediirhnyss dedi: Arkadaşlar bütçem aşırı kısıtlı, 3500 TL'ye buldum sıkıntısız yurt dışı kayıtlı. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Sosyal medyayı halleder ufak tefek oyun oynar bütçende satın alabileceğin pek fazla cihaz yok gibi.
bediirhnyss dedi: Arkadaşlar bütçem aşırı kısıtlı, 3500 TL'ye buldum sıkıntısız yurt dışı kayıtlı. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Sosyal medyayı halleder ufak tefek oyun oynar bütçende satın alabileceğin pek fazla cihaz yok gibi.
bediirhnyss Centipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 03:01 #3 HakanXD dedi: Sosyal medyayı halleder ufak tefek oyun oynar bütçende satın alabileceğin pek fazla cihaz yok gibi. Genişletmek için tıkla... PUBG oynarsın yeter düşük ayar.
HakanXD dedi: Sosyal medyayı halleder ufak tefek oyun oynar bütçende satın alabileceğin pek fazla cihaz yok gibi. Genişletmek için tıkla... PUBG oynarsın yeter düşük ayar.
JOHNEX Picopat Katılım 5 Kasım 2025 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 dakika önce #4 bediirhnyss dedi: Arkadaşlar bütçem aşırı kısıtlı, 3500 TL'ye buldum sıkıntısız yurt dışı kayıtlı. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Selam kanka açık konuşayım ben M4 Pro'yu bilmem ama X3 Pro kullandım süper telefondu her açıdan halihazırda 2026 da kullanılmaz o ayrı mesele tecrübeli paylaşmak istedim.
bediirhnyss dedi: Arkadaşlar bütçem aşırı kısıtlı, 3500 TL'ye buldum sıkıntısız yurt dışı kayıtlı. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Selam kanka açık konuşayım ben M4 Pro'yu bilmem ama X3 Pro kullandım süper telefondu her açıdan halihazırda 2026 da kullanılmaz o ayrı mesele tecrübeli paylaşmak istedim.