R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.424 Çözümler 2 2 Mart 2024 #1 POCO M4 Pro kullanıyorum. Oyunlarda sorun yok ama telefon ana ekranında çok kasıyor. YouTube'da donuyor, Instagram'da kasıyor. 8 GB RAM 256 GB hafıza işlemcide MediaTek Helio G96.
POCO M4 Pro kullanıyorum. Oyunlarda sorun yok ama telefon ana ekranında çok kasıyor. YouTube'da donuyor, Instagram'da kasıyor. 8 GB RAM 256 GB hafıza işlemcide MediaTek Helio G96.
Kırmızı ejder Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 710 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #2 RonPel dedi: POCO M4 Pro kullanıyorum. Oyunlarda sorun yok ama telefon ana ekranında çok kasıyor. YouTube'da donuyor, Instagram'da kasıyor. 8 GB RAM 256 GB hafıza işlemcide MediaTek Helio G96. Genişletmek için tıkla... Format at. RonPel dedi: POCO M4 Pro kullanıyorum. Oyunlarda sorun yok ama telefon ana ekranında çok kasıyor. YouTube'da donuyor, Instagram'da kasıyor. 8 GB RAM 256 GB hafıza işlemcide MediaTek Helio g96. Genişletmek için tıkla... Yazılım güncellemesi var mı kontrol et.
RonPel dedi: POCO M4 Pro kullanıyorum. Oyunlarda sorun yok ama telefon ana ekranında çok kasıyor. YouTube'da donuyor, Instagram'da kasıyor. 8 GB RAM 256 GB hafıza işlemcide MediaTek Helio G96. Genişletmek için tıkla... Format at. RonPel dedi: POCO M4 Pro kullanıyorum. Oyunlarda sorun yok ama telefon ana ekranında çok kasıyor. YouTube'da donuyor, Instagram'da kasıyor. 8 GB RAM 256 GB hafıza işlemcide MediaTek Helio g96. Genişletmek için tıkla... Yazılım güncellemesi var mı kontrol et.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 2 Mart 2024 #3 Klasik MIUI.
Kırmızı ejder Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 710 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #4 Heribert Yavuz dedi: Klasik MIUI. Genişletmek için tıkla... Ben de Xiaomi kullanıyorum bir sıkıntı yok nasıl kullanıyorlarsa.
Heribert Yavuz dedi: Klasik MIUI. Genişletmek için tıkla... Ben de Xiaomi kullanıyorum bir sıkıntı yok nasıl kullanıyorlarsa.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.223 Çözümler 9 Yer Balıkesir 3 Mart 2024 #5 Yüklenen güncellemeler sonrasında hiç hard reset attınız mı? Üst üste gelen sistem dosyalarından ötürü performans üzerinde aksaklıklar yaşanılabilir.
Yüklenen güncellemeler sonrasında hiç hard reset attınız mı? Üst üste gelen sistem dosyalarından ötürü performans üzerinde aksaklıklar yaşanılabilir.