POCO pad alınır mı?

Hydrawarrior

Hectopat
Daha fazla  
1.5 haftadır bu tablete bakmaktayım ve özellikleri ilgimi çekti. Daha ön siparişi açılmadı ama açıldığı zaman önerir misiniz?
Not: Android tablet bakmaktayım hiç IPad'ya da Huawei önermeyin. iPad kullanıyorum hala ve satmak için uğraşıyorum.

Önemli olan fiyatı Türkiye'ye gelmedi daha ama fiyatı 14K üstü olursa alınmaz onun yerine Xiaomi pad 6 alınır veya Samsung tablet.

Özelliklerine göre güzel gibi ben de inceledim. Diğer rakiplerine karşı yine şaşırtıcı derecede ucuz. Tabi diğerleri kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum ben de poco telefon kullanıyorum ama yine de memnunum. Bunu göz önünde bulundrumak lazım. Düzgün kullanımla bence uzun süre idare eder alınır diye düşünüyorum.

Tabi vergileri hesaba katmadım normalden daha fazla vergilerle birlikte 20k falan olursa tabiki alınmaz

Hangi POCO telefon kullanıyorsun bende bu yaz telefon alacağım özellik bakımından ilgi çekiyor POCO telefonlar.

bütçe aralığın var mı? tavsiye de bulunabilirim. Poco için soruyorsan şahsi fikrim ön siparişte almak mantıklı değil ürün çıktıktan sonra incelemelere bakman daha iyi olur tabi senin kararın. Birde neden ipad kullanmıyorsun tertemiz tablet?

İşletim sistemine ve 64 GB olmasına kanım ısınmadı hala. Bir de paraya ihtiyacım var ondan satıyorum. Bütçe 15000 diyebilirim.

Hangi POCO telefon kullanıyorsun bende bu yaz telefon alacağım özellik bakımından ilgi çekiyor POCO telefonlar.
Hocam 3 yıldan fazla oldu X3 nfcyi alalı O zaman 3k TL'ye almıştım. Ama hala kullanıyorum. Bazı oyunları kaldirmamaya başladı da şu an hala sapasağlam yani. İlk aldığımda iyi kullansam da sonra biraz hor kullandım. Yakın zamanda poco f6 geçmeyi düşünüyorum ben de fakat onda ısınma var demişti izlediğim birisi. Poco padde var mı bilemiyorum fakat telefon değil de tablet olduğu için ısınma sorunu vs. Olduğunu düşünmüyorum

İşletim sistemine ve 64 GB olmasına kanım ısınmadı hala. Bir de paraya ihtiyacım var ondan satıyorum. Bütçe 15000 diyebilirim.

Dediğim gibi tavsiyem ürün incelemelerinden sonra almak en azından ben öyle yapardım. Özelliklerine göz gezdirdim fakat aman aman araştırmadım arkadaşın dediği gibi bence de alınabilir. Ek olarak Samsung S7 FE de güzel alternatif, tabii IPad'den geçtikten sonra kalemi çok küçük gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…