POCO pad ile çalışan Smart pen var mı?

LynchTM

Hectopat
Normalde Redmi pad Pro almayı düşünüyordum fakat POCO pad ile özellikleri aynı olmasına rağmen 8+256 modeli POCO padin 8+256 modelinden 3 bin TL daha pahalı ayrıca bana kesinlikle bir Smart pen + klavye gerekiyor. Redmi pad Pro ile uyumlu Redmi Smart pen ve klavye bulunuyor fakat POCO pad için olanını göremedim. Redmi Smart pen POCO pad ile çalışır mı? Ya da çalışacak orijinal başka bir Smart pen var mı?

Sahibinden de Mi pad 6 kalem satan saticiya sorun onda vardi ben aldım bulunmaz bisey kesinlikle harika redmi pen redmi icin poco'nun kalem özelliklerini tam anlamiyla desteklemiyor

Redmi Smart Pen destekliyor kendim aldım kullanıyorum. Ayrıca cihaz zaten Redmi Pad Pro'nun birebir aynısı klavyesini de destekliyor. Mağazadan aldım ilk başta kaleme bağlandı ama eşleşmedi. Daha sonra en son tableti yeniden başlattık eşleşti aldığından beri birkaç gün geçti ve sadece 1 kere yine eşleşmedi yeniden başlattım tableti bağlandı. Özellikleri de stabil gözüküyor.

Redmi Smart Pen destekliyor kendim aldım kullanıyorum. Ayrıca cihaz zaten Redmi Pad Pro'nun birebir aynısı klavyesini de destekliyor. Mağazadan aldım ilk başta kaleme bağlandı ama eşleşmedi. Daha sonra en son tableti yeniden başlattık eşleşti aldığından beri birkaç gün geçti ve sadece 1 kere yine eşleşmedi yeniden başlattım tableti bağlandı. Özellikleri de stabil gözüküyor.
el avuç içi algılaması var mı redmi smart pende pocoda kullanırken?

avuç içi algılaması var mı hocam?

Çok giremediğim için sosyale görmemişim. Avuç içi algılamasından tam olarak kastınız nedir? Kalemi çok kullanmadığım için özelliği pek anlayamadım.
Hocam tablette yüklü gelen uygulamalarda wps Office diye bir uygulama var. Orada herhangi bir PDF üzerinde sağ üstte kalem işareti var. Deneyebilmeniz mümkün müdür? Kalemle yazı yazarken elinizi ekrana koyunca kalemi mi algılıyor yoksa elinizi de mi algılıyor? Kalemi çekip elinizi dokununca ekranı kaydırıyor mu yoksa kalem gibi eliniz de mi yazıyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı