POCO pad nasıldır?

Lian_992

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Merhaba bu fiyata Snapdragon 7 gen 2 + 2.5k ekran çözünürlüğü + 10.000 mAh batarya oranı + 8 GB RAM'i ve 12 inç ekran boyutu olması beni cezbetti. Hemen arkasında ise Huawei MatePad 11.5 vardı fakat Huawei'de Android Gbox'la bile çok sorunlu çalıştı kullanmıştım 3 ay falan. POCO Pad'i aldım yorumunuz nedir?
(Benzer Samsung tabletler o fiyat aralığında ekranları 90Hz'di)
Ayrıca 200 değerlendirmeden sadece 1 tane olumsuz yorumu var puanı 4.8 ve 2024 Mayıs çıkışlı güncel cihaz.
Bir şeyler izlemek + gündelik işler yapmak + oyun oynamak için aldım.

Merhaba bu fiyata Snapdragon 7 gen 2 + 2.5k ekran çözünürlüğü + 10.000 mAh batarya oranı + 8 GB RAM'i ve 12 inç ekran boyutu olması beni cezbetti. Hemen arkasında ise Huawei MatePad 11.5 vardı fakat Huawei'de Android Gbox'la bile çok sorunlu çalıştı kullanmıştım 3 ay falan. POCO Pad'i aldım yorumunuz nedir?
Ayrıca 200 değerlendirmeden sadece 1 tane olumsuz yorumu var puanı 4.8 ve 2024 Mayıs çıkışlı güncel cihaz.

Güzel tablet.

Optimizasyon ve destek dışında iyi cihaz.

Desteğe ihtiyacım yok zaten yazılımsal olan her sorunu çözebilirim işim gereği.
Fakat optimizasyonunda bir sorun duymadım zaten Xiaomi HyperOS'dan güç alıyormuş.

Optimizasyon cidden çok kötü, destek derken güncelleme desteğinden bahsetmiştim ama yazılımsal hata sorunuda var tabii.

Optimizasyon cidden çok kötü, destek derken güncelleme desteğinden bahsetmiştim ama yazılımsal hata sorunuda var tabii.

Optimizasyondan kastınız nedir hocalarım? Tablet elime geçti mükemmel şu an en ufak sorun yaşamıyorum. @eppaenmodelo

Allah Allah nedense sustu herkes neyse konu kilit :D

Son düzenleme:
Optimizasyondan kastınız nedir hocalarım? Tablet elime geçti mükemmel şu an en ufak sorun yaşamıyorum. @eppaenmodelo

Görmemişim hocam, optimizasyon derken lagglar, buglar, hatalar, kendi kendine şarj yeme, mAh değerine kıyasla daha az ekran süresi verme, işlemciyi yorma, gerekenden fazla ısınma, zamanla yavaşlama, donma, kasma gibi durumlar optimizasyonun kötü olmasının sonucu oluşur daha birçok detay olaylar var ama temelde genel sorunlar bunlar oluyor.

İlerleyen zamanda hatalar, işlemciyi daha fazla yorma gibi şeyler ilerleyen zamanda ortaya cıkacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Moderatör mesajımı sildi ilerleyen zamanda buglar hatalar işlemciyi daha fazla yorma gibi şeyler ilerleyen zamanda ortaya cıkacaktır.

Uzun kullanımda bulunan oda arkadaşım bugün geldi yanıma. Kendisi çok memnun özellikle performans loglarını günden güne takip ettik ve AI ile girdi çıktı sonucu aldık aldığı ilk günden bugüne ne bir yavaşlama ne bir performans düşüşü hatta bataryasında bile %1 oranında dahi kayıp yok o kadar iyi uzun solukta. Siz emin misiniz bu söylediğinizin gerçekliğine? Çünkü deliler gibi araştırıp testlerimizi yaptık.

Ayrıca 1 haftadır gerek WHQL sürümleri gerek beta sürümleri de denedim en ufak bir performans ve optimizasyon sorunu da olmadı :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı