POCO pad nasıldır?

Marka yüzünden kötülüyorlar bütün modelleri, kullanmamış gelmiş konuşurlar ya da adam en kötü modelini kullanmış kini vardır net. üzmez sizi emin olun.

Hızlı + ekran kalitesi cidden güzel + paneli kaliteli bir renk doygunluğu içeriyor + işlem hızı ve gücü çok çok yerinde ve yazılım tutarsızlığı yok. 10 bin lira bütçede alınabilecek en en iyi tablet açık ara POCO Pad'dir.

Yarın veriyorum siparişi hocam. Eğer aldıysanız kılıf ve cam önerisi / linki verebilir misiniz?

Yarın veriyorum siparişi hocam. Eğer aldıysanız kılıf ve cam önerisi / linki verebilir misiniz?
hocam kılıf olarak çok düşünmeyin bence. direkt olarak klavyeli kılıfı alın derim. kendisinin direkt olarak poco pad' için çıkan modeli henüz türkiyede yok ama ben redmi pad pro'nun klavyeli kılııfnı aldım birebir uyuyor (ikiside aynı hacim aynı boy hatta aynı tablet) olduğu için.

Bir de yeni çıkan ve POCO altında üretilen bir cihaz olduğu için şu an aksesuar konusunda bayağı araştırma yapmak gerekiyor ama üsttekini alabilirsiniz sorunsuzca tam uyumlu çalışıyor.

Klavye + mouse olduğu için sadece kılıf alacaktım Redmi Cover olan uygun bana o halde. Çok teşekkür ederim hocam cam taktınız mı peki?

Klavye + mouse olduğu için sadece kılıf alacaktım Redmi cover olan uygun bana o halde. Çok teşekkür ederim hocam cam taktınız mı peki?

Cam takmadım. Redmi cover da uygun sanırım. Geldiğinde bana haber eder misiniz birkaç şey sorup size ona göre bende alayım sayın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…