POCO Watch alınır mı?

Talhas_z5z

Hectopat
Yer
Malatya
Daha fazla  
Mi Lite mi Lite 2 ve POCO Watch arasında kaldım. POCO'yu çok beğendim özellikle yeni olmasını ama çok yerde yok. Alınmalı mı?

Bu fiyata Mi Band 7 Pro'da bakılabilir. Bence güzel saat fiyatı da uygun tabi 500tl üzerine hoparlör ve mikrofona sahip 32gb hafızalı Huawei Watch Fit 2 önersem de eğer bütçe çıkmıyorsa gayet kaliteli modeller her ikisi de.

Bu fiyata Mi Band 7 Pro'da bakılabilir. Bence güzel saat fiyatı da uygun tabii 500TL üzerine hoparlör ve mikrofona sahip 32 GB hafızalı Huawei Watch fit 2 önersem de eğer bütçe çıkmıyorsa gayet kaliteli modeller her ikisi de.

Hocam Watch fit 2 beni aşar akıllı bileklik değil de saat bakıyorum ekranının kare olmasını seviyorum.

POCO Watch Mi Store sitesinde yok bu aklıma takıldı çok az yerde satılması da değişik geldi neden böyle.
Hocam biliyorsunuzdur. POCO, Xiaomi'nin alt markasıydı. Geçenlerde POCO, Xiaomi'den ayrılma kararı almıştı. POCO Watch'da POCO'nun kendi sitesinde mevcut.

Hocam biliyorsunuzdur. POCO, Xiaomi'nin alt markasıydı. Geçenlerde POCO, Xiaomi'den ayrılma kararı almıştı. POCO Watch'da POCO'nun kendi sitesinde mevcut.

Hocam yeni duydum şimdi bu saati Mi Fitness gibi uygulamalardan kontrol edemeyecek miyim? Mi yazılımı olmaz mı?

Alışveriş sayfasını nasıl açabilirim? Telefonlardada MIUI kalkacak mı?

Hocam yeni duydum şimdi bu saati Mi Fitness gibi uygulamalardan kontrol edemeyecek miyim? Mi yazılımı olmaz mı?

Alışveriş sayfasını nasıl açabilirim? Telefonlardada MIUI kalkacak mı?
Hocam ilk sorunuza bilmediğim için cevap veremiyorum ama evet POCO kendi işletim sistemini geliştirmeye başlamış yani yakında MIUI'dan tamamen çıkacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı