Hocam zaten cihazda dinamik ekran yenileme var. Siz 60 hz destekli bir uygulamaya giriş yaptığınızda, cihaz ekran hz oranını ona göre değiştiriyor. Eğer içiniz rahat etmeyecekse, ayarlar, geliştirici seçeneklerinden power monitörü aktifleştirin ve anlık olarak ekran hz vs fps değerlerini öğrenin.İnternette araştırma yaptım ve shortcut manager adlı bir uygulama denk geldim. Ana ekrana atadım ve tek tuşla ekran yenileme hızını değiştirebiliyorum.
Sürekli olarak değiştirmiyorum. Mesela sosyal medyada gezinirken 120 Hz'de kullandıktan sonra video izlerken 60 Hz'e geçirmek istiyorum. Ayarlara gir-çık yapmayayım diye söylemiştim.Hayır, yok. Neden sürekli değiştiriyorsunuz ki? Onun yerine güç tasarrufu moduna alın, kapattığınızda 120 olacaktır yine.
60 Hz içeriklerde cihazınız zaten otomatik olarak 60 Hz değerine kilitliyor.Sürekli olarak değiştirmiyorum. Mesela sosyal medyada gezinirken 120 Hz'de kullandıktan sonra video izlerken 60 Hz'e geçirmek istiyorum. Ayarlara gir-çık yapmayayım diye söylemiştim.
Hocam zaten cihazda dinamik ekran yenileme var. Siz 60 hz destekli bir uygulamaya giriş yaptığınızda, cihaz ekran hz oranını ona göre değiştiriyor. Eğer içiniz rahat etmeyecekse, ayarlar, geliştirici seçeneklerinden power monitörü aktifleştirin ve anlık olarak ekran hz vs fps değerlerini öğrenin.İnternette araştırma yaptım ve shortcut manager adlı bir uygulama denk geldim. Ana ekrana atadım ve tek tuşla ekran yenileme hızını değiştirebiliyorum.
İnternette araştırma yaptım ve shortcut Manager adlı bir uygulama denk geldim. Ana ekrana atadım ve tek tuşla ekran yenileme hızını değiştirebiliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.