POCO X3 alınır mı?

SVGSefaTR

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, direkt konuya geçiş yapıyorum. 3 ay önce telefonum bozuldu ve yeni telefon almaya karar verdim. Bu sefer her zaman aldığım Samsung A serisinden başka bir tarafa yönelmek istedim ve POCO X3 Pro cihazını gördüm ama bu telefon öyle bir kararsızlık etkisi getiriyor ki çünkü yorumların %50'si iyi yorum, %50'si kötü yorum. Yani tam herkes tavsiye etmiş alayım diyorum hemen 2-3 kötü eleştiri görünce alamıyorum. Normalde bir telefon bozulması olduğunda en fazla 3 güne alırdım ama POCO X3 Pro yüzünden 3 ay geçti hala almadım ben size öncelikle POCO X3 Pro cihazını neden almak istediğimi söyleyeyim öncelikle 8.sınıf öğrencisi olarak LGS sınavına hazırlanıyorum. 1 haftada en fazla 4-5 saat oynasamda oynadığım oyunda sıkıntı yaşamak istemiyorum. Bu nedenle POCO X3 Pro'yu seçtim 2.olarak da kameradan çok kaliteli fotoğraf çekmiyorum, ihtiyacım olunca güzel çeksin yeterli bence POCO'daki kameralar ortalama olarak iyi 3.olarak Samsung'tan artık çıkmak istiyorum şimdi gelin eleştirilerine geçelim.
1.olarak en çok POCO alanlar diyor ki 2-3 aya performansı düşüyor Samsung A52 daha iyi.
2.olarak POCO'da işlemcisi çok güçlü olduğundan çok pil yiyor bu nedenle 4-5 aya pilinin çok hızlı bittiğini söylüyorlar.
3.olarak miumi 12 işletim sisteminde çok hatalar olduğunu söylüyorlar.
4.olarak son gelen güncellemeyle çok hatalar ve performans düşüşleri yaşandığı söyleniyor.

Peki size sorum bunlardan hangisi doğru? Hangileri yanlış? POCO X3 Pro alınır mı? POCO cihazını aldıktan sonra yaşatabilecek sorunlar nelerdir yazarsanız çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
3. ve 4. doğru, 2. ise duruma ve kullanım şekline göre değişir, 1. ise kullanıcıya ve biraz şansa kalmış bir şey direkt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…