xVİLGAX Femtopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 6 24 Ocak 2021 #1 Değilse o fiyatta başka bir telefon önerir misiniz?
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 24 Ocak 2021 #2 O fiyata alabileceğiniz en iyi telefon diye biliyorum, şimdiden hayırlı olsun.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 24 Ocak 2021 #3 Poco X3 bu fiyata çok iyi. Config kısmını ise anlamadım, GFXTool diyorsanız PUBGM'de onun ban riski var.
Poco X3 bu fiyata çok iyi. Config kısmını ise anlamadım, GFXTool diyorsanız PUBGM'de onun ban riski var.
The Danger Picopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 20 Yer Gaziantep Nurdağı Kömürler Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #4 Kardeşim sana önerim güzel telefon 90 FPS Config'i yapılıyor. O fiyata en iyisi.
xVİLGAX Femtopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 6 24 Ocak 2021 #5 Samotne Ciasteczka dedi: Poco X3 bu fiyata çok iyi. Config kısmını ise anlamadım, gfxtool diyorsanız Pubgm'de onun ban riski var. Genişletmek için tıkla... Hayır gfx tool değil.
Samotne Ciasteczka dedi: Poco X3 bu fiyata çok iyi. Config kısmını ise anlamadım, gfxtool diyorsanız Pubgm'de onun ban riski var. Genişletmek için tıkla... Hayır gfx tool değil.
The Danger Picopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 20 Yer Gaziantep Nurdağı Kömürler Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #6 Kardeşim seni anladım YouTube'dan yapılıyor judge diye YouTube kanalı var oradan yapabilirsin.
xVİLGAX Femtopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 6 24 Ocak 2021 #7 The Danger dedi: Kardeşim seni anladım YouTube'dan yapılıyor judge diye YouTube kanalı var oradan yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum ban sebebi mi acaba?
The Danger dedi: Kardeşim seni anladım YouTube'dan yapılıyor judge diye YouTube kanalı var oradan yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum ban sebebi mi acaba?
The Danger Picopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 20 Yer Gaziantep Nurdağı Kömürler Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #8 xVİLGAX dedi: Onu biliyorum ban sebebi mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır kardeşim ban sebebi değil Config gfx tool ban sebebi.
xVİLGAX dedi: Onu biliyorum ban sebebi mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır kardeşim ban sebebi değil Config gfx tool ban sebebi.
FatihBe Femtopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #9 Selam İlk önce telefonun 45 FPS ya da daha düşük veriyorsa 60 üstü yükseltmeni önermiyorum FPS Config'leri Ekstradan cihazına zarar veriyor o yüzden Max 60'a alırsan daha iyi olur
Selam İlk önce telefonun 45 FPS ya da daha düşük veriyorsa 60 üstü yükseltmeni önermiyorum FPS Config'leri Ekstradan cihazına zarar veriyor o yüzden Max 60'a alırsan daha iyi olur