Haslenkarag Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #1 Selam herkese iyi forumlar bugün POCO X3'u aldım ama ping de 40 FPS kilidi varmış duyduğuma göre ve Technopat videosunu yaptım sonuç hala değişmedi, yine 40 üzerine çıkmıyor.
Selam herkese iyi forumlar bugün POCO X3'u aldım ama ping de 40 FPS kilidi varmış duyduğuma göre ve Technopat videosunu yaptım sonuç hala değişmedi, yine 40 üzerine çıkmıyor.
Çözüm qGhosT 26 Nisan 2021 Şunu deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Jiroskop çalışmayabilir.
Şunu deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Jiroskop çalışmayabilir.
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 26 Nisan 2021 #2 Şunu deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Jiroskop çalışmayabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Şunu deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Jiroskop çalışmayabilir.
KS KS Haslenkarag Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #3 qGhosT dedi: Şunu deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Jiroskop çalışmayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu denedim ama Drive dosyası açılmıyor buraya linkini atarsanız güzel olur. Artı 0 Eksi
qGhosT dedi: Şunu deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Jiroskop çalışmayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu denedim ama Drive dosyası açılmıyor buraya linkini atarsanız güzel olur.
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 26 Nisan 2021 #4 Haslenkarag dedi: Hocam bunu denedim ama Drive dosyası açılmıyor buraya linkini atarsanız güzel olur. Genişletmek için tıkla... Videonun açıklamasında link var. Artı 0 Eksi
Haslenkarag dedi: Hocam bunu denedim ama Drive dosyası açılmıyor buraya linkini atarsanız güzel olur. Genişletmek için tıkla... Videonun açıklamasında link var.
KS KS Haslenkarag Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #5 Sorunu dün gece hallettim üstteki videoyu yapın cidden işe yarıyor. Artı 0 Eksi