POCO X3 GT MIUI 12.5.4 dosyası nereden bulunur?

Yer
BURSA-BANDIRMA
Daha fazla  
MIUI 12.5.4 orijinal global ddosyasını nereden bulabilirim?

Telefonumun MIUI sürümü 13.0.4 global sürümü. 12.5.4 global sürümüne geri düşürmek istiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki adımları yapmayı düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz?

Bootloader kilidini aç, açılınca buraya gel adımları anlatayım.

Tüm stock ROM'lar bu sitede mevcut: Xiaomi Firmware Updater

MIUI 13 sürümleri var burada ama. Yani ben öyle buldum kendi cihazım için.

Olanlarda bunlar.

Kimse yok mu yahu? 12.5.4 ROM dosyasını indirdim sadece resmi olan ROM dosyaları indirilebilir diye hata verdi. Nereden indirebilirim?

Son düzenleme:
Hocam hele bir sakin olun, ne bu telaş? Diğer sürümler için altta bir sonraki sayfaya geçme tuşu var. Orada toplam 10 sayfa var, tek tek bak uygun sürümü bul. Sürümün indirme penceresinde 2 seçenek olacak, altta boyutu büyük olan dosyayı indir. Recovery değil de Fastboot yazan ROM bize lazım.

Fastboot halini ve recovery halini buldum sonunda.

Fastboot halini nasıl yükleyebilirim? (Kurabilirim)

Bu şekilde bir hata aldım ne yapmalıyım?

Son düzenleme:

Fastboot halini nasıl yükleyebilirim? (kurabilirim)

Eki Görüntüle 1627075

Hocam bakacağım, şu an müsait değilim dönüş yaparım sana.

Eki Görüntüle 1627075

Botloader kilidin açık mı?

Eki Görüntüle 1627075

Hangi ROM'u indirdin ekran görüntüsünü atsana bana, bir de cihazın tam modelini ayarlar kısmından ekran görüntüsünü at.

Son düzenleme:

İkisini de çıkartıp denediğim zaman aynı sorun oluyor.

all.bat dosyasında silmeniz gereken birkaç satır kod var. Bahsettiğim adımların detayını bu forumdan bakarak uygula: MIUI Türkiye Forumu

Burada senin problemini daha önce yaşayanlar var, hatayı internette aratırsan miui türkiye forumunda çözümünü göreceksin.

Denedim en son anti roll back check error hatası aldım dosyanın ismini kısalttım tekrar denedim success dedi. Ama hiçbir şeyde yapmadı.

Denedim en son anti roll back check error hatası aldım dosyanın ismini kısalttım tekrar denedim success dedi. Ama hiçbir şeyde yapmadı.

Bilemedim vallahi, bizzat uğraşmak gerek. Sorunlu bir modele benziyor. İyi araştırırsan halledersin diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…