POCO X3 GT vs iPhone 11

15.000₺ fazla. İkinci el;
•iPhone SE3-SE2
•Samsung S20 FE
•OnePlus 8 Pro/8
•Mi 10 Pro/Mi 10 5G
•Samsung Note 10 Serisi bakmanı öneririm.
Fiyatları nedir hocam bunların

Xiaomi almayın aldırttırmayın şu Xiaomi yüzünden Android’den nefret ettim resmen.
iPhone 11 çok daha mantıklı.
Hocam o fiyata sadece o vardı baktım özellikleri ve işlemciside yeterli 67w hızlı sarjda vardı oyuzden sordum.

Hocam o fiyata sadece o vardı baktım özellikleri ve işlemciside yeterli 67W hızlı şarjda vardı o yüzden sordum.

POCO X3 GT pişman etmez güzel cihaz. iPhone 11'in kamera yazılımı dışında hiçbir artısı yok. Ekranı ikisinin de IPS olabilir ama onu geçtim birisi 60 Hz diğeri 120 Hz ve birisi 828x1792 (HD+) birisi 1080x2400 (FHD+).

Rica ederim, şimdiden hayırlı olsun.

Sağ olun. Diğer cihazları alamazsam ya da bulamazsam bu X3 GT mantıklı mı hocam işlemcisini biraz arastırdım iyi diyorlardı.

POCO X3 GT pişman etmez güzel cihaz. iPhone 11'in kamera yazılımı dışında hiçbir artısı yok. Ekranı ikisinin de IPS olabilir ama onu geçtim birisi 60 Hz diğeri 120 Hz.

Hocam ekranı 120Hz ya mesela ekran degisince o 120Hz ozellıgı gıdıyor mu orjınal ekran takılmazsa? Ve alacağım zaman ekranın orijinal oldugunu nasıl anlayabilirim?

Sağ olun. Diğer cihazları alamazsam ya da bulamazsam bu X3 GT mantıklı mı hocam işlemcisini biraz arastırdım iyi diyorlardı.

CPU ve oyun performansı olarak A13 Bionic daha iyi. MediaTek Dimensity 1100 işlemci ise üzmez ve orta seviye diyebiliriz.

A13 Bionic? Kamera yazılımı mı sadece? Arayüz? Ön arka kamerada kesinlikle üstün iPhone 11. 7-8K mantıksız zaten X3 GT için.

Dediğim cihazlar her türlü daha mantıklı.

A13 Bionic? Kamera yazılımı mı sadece?

Bu durumu son mesajımda da belirttim bakabilirsiniz.

Epey'den karşılaştırmışız yine galiba

Bende S20 FE öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…