POCO X3 GT vs Note 10 Pro

Ashloth

Hectopat
Daha fazla  
Her şeyi ile karşılaştırıldığında hangisi alınır sizce? Özellikle arasındaki 2000 TL fiyat farkı dikkatimi çekti.

Note 10 Pro yerine POCO X3 GT önerebilirim. Note 10 Pro ekran olarak daha iyi, Poco x3 GT işlemci olarak daha iyi.

Son düzenleme:
Note 10 Pro yerine Note 10 Pro 5G önerebilirim, POCO X3 GT ile aynı telefon (RAM dışında). Note 10 Pro ekran olarak daha iyi, Note 10 Pro 5G ve ya Poco x3 GT işlemci olarak daha iyi.
Note 10 PRO 5G satılmıyo şuan hiç bir yerde fakat AMOLED uzun kullanımda sıkıntı çıkarırmı sizce 4-5 yıl gibi bir sürede sizce hiç kullanmadım daha önce.

Kamerada Pro üstün. İşlemcide GT üstün ama günüm oyunla geçiyor demiyorsanız GT'nin bir artısı olmaz. Günlük kullanımda hiç fark yoktur hani. Note 10 Pro biraz daha nazik duruyor (8.1mm), GT biraz daha kalın (9mm). Note 10'Pro'nun kapak malzemesi cam, GT'nin ki plastik. Note 10 Pro'da radyo var. GT'de yok. Note 10 Pro'da harici ses çıkışı var (3, 5mm), GT'de yok. GT'de toza, suya dayanıklılık yok Pro'da var. GT'nin radyasyon değerleri Pro'ya nispeten biraz daha düşük. Bunların dışında 67W şarj, Wi-Fi 6, BT 5.2 vb. doldurma teknolojilerin eğer bilim insanı değilseniz size bir artısı olmaz. (Bana göre bu Çinli markaların 25W üstü şarjları batarya ömrünü kısaltıyor bu arada.) Kısacası e-Sport ile uğraşıyorsanız GT, değilseniz Pro alın.

Fakat bana göre o kadar para bayılıp OIS'i bile olmayan cihaz almak saçma. Bunları almayıp ikinci elde iPhone SE 2020, iPhone 11, iPhone XS veya Android tarafında Huawei P20 Pro, Mate 30, Samsung Galaxy S10+, Oppo Find X2 gibi cihazlara bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı