Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 Merhaba daha önce crDroid kurdum ama Google Play yoktu. Onu da kurdum ama "telefonunuz kuruluyor" da kalıyor. Corvus OS kurayum dedim. Onun da POCO X3 sürümünü bulamadım. Ben de derpfest kurayım dedim. Kurulur mu? İyi midir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2024
Merhaba daha önce crDroid kurdum ama Google Play yoktu. Onu da kurdum ama "telefonunuz kuruluyor" da kalıyor. Corvus OS kurayum dedim. Onun da POCO X3 sürümünü bulamadım. Ben de derpfest kurayım dedim. Kurulur mu? İyi midir?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.213 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 7 Temmuz 2024 #2 Bedirylm dedi: Google Play yoktu. Genişletmek için tıkla... GApps kurmanız lazım onun için
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: GApps kurmanız lazım onun için Genişletmek için tıkla... link varmı Bedirylm dedi: Çok hızlı tesekurler Genişletmek için tıkla... Heribert Yavuz dedi: GApps kurmanız lazım onun için Genişletmek için tıkla... Hocam bu crdoid de MIUI gibi 6+6gb Ram fln yapabiliyormuyuz Son düzenleme: 8 Temmuz 2024
Heribert Yavuz dedi: GApps kurmanız lazım onun için Genişletmek için tıkla... link varmı Bedirylm dedi: Çok hızlı tesekurler Genişletmek için tıkla... Heribert Yavuz dedi: GApps kurmanız lazım onun için Genişletmek için tıkla... Hocam bu crdoid de MIUI gibi 6+6gb Ram fln yapabiliyormuyuz
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.213 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 8 Temmuz 2024 #4 Bedirylm dedi: Link var mı? Hocam bu crdoid de MIUI gibi 6+6 GB RAM falan yapabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... NikGapps - Custom Google Apps Package! Sanal RAM gereksiz.
Bedirylm dedi: Link var mı? Hocam bu crdoid de MIUI gibi 6+6 GB RAM falan yapabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... NikGapps - Custom Google Apps Package! Sanal RAM gereksiz.
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #5 Heribert Yavuz dedi: NikGapps - Custom Google Apps Package! Sanal RAM gereksiz. Genişletmek için tıkla... Hocam performans artırmak için birşeyler varmı yapacak kurudm crdoidi
Heribert Yavuz dedi: NikGapps - Custom Google Apps Package! Sanal RAM gereksiz. Genişletmek için tıkla... Hocam performans artırmak için birşeyler varmı yapacak kurudm crdoidi