POCO X3 kasıyor

Haslenkarag

Hectopat
Daha fazla  
Telefonu alalı 3 ay oldu. Arada kafa dağıtmak için Genshin Impact giriyorum en düşük grafiklerde çok fazla kasıyor. YouTube'a girip test videolarini izliyorum, 60 FPS akıcı oynuyorlar. Bende neden böyle bir durum oluyor sorun benden mi kaynaklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu alalı 3 ay oldu. Arada kafa dağıtmak için Genshin Impact giriyorum en düşük grafiklerde çok fazla kasıyor. YouTube'a girip test videolarini izliyorum, 60 FPS akıcı oynuyorlar. Bende neden böyle bir durum oluyor sorun benden mi kaynaklı?
İnternete kanıp "performans canavarı" Poco X3 aldığınıza göre fazla şaşırmamak gerek. Ama cidden sıkıntı var gibi.Normal işlemler yaparken bir kasma var mıdır?

İkisi arasında kalmıştın Realme 7 alacaktın işte orda.

Telefonu alalı 3 ay oldu. Arada kafa dağıtmak için Genshin Impact giriyorum en düşük grafiklerde çok fazla kasıyor. YouTube'a girip test videolarini izliyorum, 60 FPS akıcı oynuyorlar. Bende neden böyle bir durum oluyor sorun benden mi kaynaklıpoco 3x kullanıcıları olarak

poco 3x kullanıcıları olarak kabul edelim biz kobay olarak kullanılıyoruz emin olun poco kendini geliştirmekte ve yenilemekte yazılımsal hatalar var bunlari tespit etmek deneyimlemek hataları görüp çözmek bunlar zaman ve deneyim gerektiriyor buda kullanıcı deyimle meleriyle oluyor yeni versiyonlarda bu hataları giderip üretiyor çok erkek aldık biz 1 yılı daha var poco nun sorunsuz ve gelişmiş versiyon cihaz urete bilmesine erken aldık emin olun poco 3x de donanım olarak fark attı diğer üreticilere xiaomi çak kapatıp çağ açtı donanım olarak süper cihazlar yazılımsal olarak uyum sagliyamiyor uygulamalar guncellendikce hatalı çalışmaya başlıyor cihaz optimize edemiyor buda güncellemelere uyum lagliyamamasina neden oluyor hatalar başlıyor size tavsiyem cihazdaki oyun vs vs uygulamalar güncelleme geldiğinde direk güncellemek yerine kaldırıp yeniden kurmanız defalarca denedim ancak bu şekilde verim alabiliyorsunuz yüklü uygulamayı güncelleme geldiğinde cihaz optimize edemiyor gelen güncellemeleri yüklü uygulamayla hatalı birleştiriyor buda hata li çalışmasına neden oluyor şöyle anlatayım aracın camları manuel kollu bunu yenileyerek başa oto düğme takıyorsun sona cam motoru takıyorsun bağlantıyı rasgele bağlıyorsun oto düğmeye bastığında cam açılır mı açılmaz örnek tuhaf oldu ama 😂 demek istediğimi anlattığıma inanıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı