POCO X3 NFC 2023'te alınır mı?

Bu fiyata alınmaz. 2 sene önce yurt dışı 2150 TL'ye almıstım.

hocam pekı ne almalıyız ? Benim için pubg performansı yeter bütçem 7000 tl

Bir de hocam herkes diyor yurt dışı al yurt dışı al bir ben bılmıyorum galıba. Yurt dışından telefon nasıl alacağım?

Hocam şu an kullandığım cihaz poco x3 nfc.
Bulunduğum yerde arkadaş ayarlamıştı o dönemin şartlarına göre bu cihaz çok satılıyordu şu an ise redmi note 11 pro falan çok gidiyor.
Sahibinden üzerinden bakın 5-6k arası daha güncel cihazlar bulabilirsiniz.
Bakın mesela anlım buldum 1069832031 nolu ilan.

Redmi Note 10 Pro al daha iyi. X3 NFC'den hiçbir konuda geride değil. Ya aynılar ya da Note 10 Pro ilerde. X3'ün fiyatı zamanında çok tercih edildiği için bu kadar yüksek. Yani hakkı olan bir fiyatı yok.

Direk başlığa cevap verecek olursak: Bence alınmaz.
Normalde Redmi Note 10 Pro da önermezdim, Xiaomi'nin ana serisi dışındaki modellerinin yazılımı çok çok sıkıntılı. Bu dönemde ana serisi de fiyatları aşırı yüksek diye mantıksız kalıyor. Ama bütçenizde en mantıklı yurt içi cihaz Redmi Note 10 Pro oluyor.

Hocam bu telefon 3500 TL nasıl bu kadar ucuz oluyor . 2. El olsa bile daha pahalı olur yani .

İthalatçı garantili olanlar genelde yurtdışı cihazlar oluyor,ayrıca IMEI atılmış olma ihtimali de var.Bazı firmalar yasal yolla kaydediyor o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…