POCO X3 NFC 64 GB alınır mı?

xKrein

Megapat
Daha fazla  
Xiaomi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum gayet memnunum, bunu babama verip X3'e geçmeyi düşünüyorum ekranın 120Hz olması beni çekti açıkçası ama tek sıkıntı biraz eksi bir telefon olması. 2020 Ekim çıkışlı o yüzden almadan son olarak buradan da bir sorayım dedim. Sizce hâla alınabilir bir telefon mu yoksa güncel modellere mi yönelmeliyim? Telefondan oyun oynamıyorum tek yaptığım YouTube'a girmek ve Chrome'dan çizgiroman/manga okumak(120Hz bu yüzden aklımı çeldi). Önerileriniz varsa 3100 bandında onları da yazın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaba ve ağır bulduğum için tercih etmedim şahsen. Tercih senin. 120 Hz için düşünebilirsin tabii.

Hocam bütçem biraz arttı Realme 8 Pro ile Redmi Note 10s arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Şu anda Xiaomi kullanıcısı olduğum için 10s bir tık daha içime siniyor gibi ama özellikleri daha iyi ise Realme 8 Pro alacağım öneriniz nedir?

Note 10S ile Realme 8 Pro birbirine yakın modeller. Yonga olarak GPU tarafında Note 10S daha güçlü.

Her iki cihazda da AMOLED ekran var. İki modelinde batarya performansı iyi. RAM ve hafıza miktarları aynı.

Kamera tarafında farklılık var. Realme 8 Pro kamera olarak daha iyi olabilir. Note 10S kamera olarak Realme 8 modelinden iyi ama Pro modelinden emin değilim açıkçası.

Bu iki cihazda maalesef 60 Hz.

Kendim Note 10S kullanıyorum bu arada.

Note 10s ile Realme 8 Pro birbirine yakın modeller. Yonga olarak GPU tarafında Note 10s daha güçlü.

Her iki cihazda da AMOLED ekran var. İki modelinde batarya performansı iyi. RAM ve hafıza miktarları aynı.

Kamera tarafında farklılık var. Realme 8 Pro kamera olarak daha iyi olabilir. Note 10s kamera olarak Realme 8 modelinden iyi ama Pro modelinden emin değilim açıkçası.

Bu iki cihazda maalesef 60 Hz.

Kendim Note 10s kullanıyorum bu arada.

Sanırım Note 10s alacağım bir kronik problemi veya sizin sevmediğiniz bir yönü var mıdır?

120 hz fark eder ama günlük kullanım için çok kaba ve ağir bir telefon. @BERWAR hocamın söylediği gibi note 10s daha mantıklı.

Sanırım Note 10s alacağım bir kronik problemi veya sizin sevmediğiniz bir yönü var mıdır?
Kronik problemi ben duymadım. Benim modelde de kronik bir sorun yok.
Sevmediğim yönlerine gelirsek uygulamaları arka planda tutması kötü, uygulamaları arka planda direkt çalıştırmak yerine çoğu zaman yeniden başlatıyor. Mobil veri ile forum gibi yerlerde dolaşırken biraz fazla şarj harcıyor. Diğer türlü batarya performansı telefonun iyi. Herhangi bir kasma, donma sorunlarına şu ana kadar denk gelmedim. MIUI 12.5.13 sürümünü kullanıyorum stabilite sorunu yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı