YigithanG Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 41 19 Aralık 2021 #11 mehmetuysal89 dedi: Hayır ben gönderdim eskiden 50 TL aldılar 2 3 gün sorun yoktu sonra yine aynısı. Genişletmek için tıkla... Kısacası Xiaomi'den uzak durmak lazım yani.
mehmetuysal89 dedi: Hayır ben gönderdim eskiden 50 TL aldılar 2 3 gün sorun yoktu sonra yine aynısı. Genişletmek için tıkla... Kısacası Xiaomi'den uzak durmak lazım yani.
mehmetuysal89 Hectopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #12 YigithanG dedi: Kısacası Xiaomi'den uzak durmak Genişletmek için tıkla... O kadar gerek yok hem ucuz ekran yansıtma dışı bir sorunu yok.
YigithanG dedi: Kısacası Xiaomi'den uzak durmak Genişletmek için tıkla... O kadar gerek yok hem ucuz ekran yansıtma dışı bir sorunu yok.
YigithanG Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 41 19 Aralık 2021 #13 mehmetuysal89 dedi: O kadar gerek yok hem ucuz ekran yansıtma dışı bir sorunu yok. Genişletmek için tıkla... Neredeyse aynı fiyata Samsung var yani yazılımsal olarak çöp bir şeyi almamak daha mantıklı gibi.
mehmetuysal89 dedi: O kadar gerek yok hem ucuz ekran yansıtma dışı bir sorunu yok. Genişletmek için tıkla... Neredeyse aynı fiyata Samsung var yani yazılımsal olarak çöp bir şeyi almamak daha mantıklı gibi.