POCO X3 NFC cihazımda hatalı ROM yükleme yaptığımdan dolayı cihaz döngüye girdi. Fastboot moda girebiliyorum fakat Bootloader kilidi kapalı ne yapabilirim?
EDL kablosu bulabilirseniz Deepflash yapmayı deneyebilirsiniz. Yoksa Recovery üzerinden Wipe Data yaparak düzeltmeye çalışın, olmazsa servise gitmek zorundasınız.
EDL kablosu bulabilirseniz Deepflash yapmayı deneyebilirsiniz. Yoksa Recovery üzerinden Wipe Data yaparak düzeltmeye çalışın, olmazsa servise gitmek zorundasınız.
Edl kablosu bulabilirseniz deepflash yapmayı deneyebilirsiniz. Yoksa recovery üzerinden wipe data yaparak düzeltmeye çalışın, olmazsa servise gitmek zorundasınız.
Deepflash denemekten başka çözümünüz yok gibi duruyor şuan. Yakınınızda telefoncu varsa sorabilirsiniz, belki onların kablosu vardır ve sizin yerinize yapabilirler.
Bootloader kilidi kapalı diyor, okumayı bildiğinize emin misiniz?
Deepflash denemekten başka çözümünüz yok gibi duruyor şuan. Yakınınızda telefoncu varsa sorabilirsiniz, belki onların kablosu vardır ve sizin yerinize yapabilirler.
Bootloader kilidi kapalı diyor, okumayı bildiğinize emin misiniz?
Deepflash denemekten başka çözümünüz yok gibi duruyor şu an. Yakınınızda telefoncu varsa sorabilirsiniz, belki onların kablosu vardır ve sizin yerinize yapabilirler.
Çok güldüm, TWRP için Bootloader açık olması lazım. Adamın açık değil ve sen TWRP atsaydınız demişsin.
@ClutchSOFT hocam dediğim Mi Flash ile stock ROM (orijinal) istediğini atarsın (stock ROM olamak zorunda) hatta bu uygulama ile Bootloader kilidini kapatabilirsin bende POCO X3 Pro var ondan biliyorum.