Pardon ben ikiniz de dediniz sandımHocam ben açılmaz demedim
Pardon ben ikiniz de dediniz sandımHocam ben açılmaz demedim
"Şey" ve "Her" kelimeleri birlikte kullanılamıyorlar. Türkçe kuralları böyle diyor. Ama internet ortamında telefonun kilidini açmak ile nasıl bir bağlantı çıkartmış anlamadım.@codefl0w ayrıca nerede "herşey" yazmışım?
"Şey" ve "her" kelimeleri birlikte kullanılamıyorlar. Türkçe kuralları böyle diyor. Ama internet ortamında telefonun kilidini açmak ile nasıl bir bağlantı çıkartmış anlamadım.
Düzenleyebildiğinize göre biliyormuşsunuz işte :dAynen öyle, ki nerede yazdığımı ben bile bilmiyorum?
Açılamaz demedik ki zaten hocam. Siz çook yanlış anlamışsınız.Arkadaşlar üstte demişsiniz ki "Bootloader kilidi açılamaz artık". Fakat açmanın hala yolu var. Cihaz Fastboot'a getirilirse, Mi Unlock Tool kilidi hala açabilir. Ama süre verirse sıkıntı çıkar. Mi Flash zaten bootloader açık olmadan hata verecektir.
Düzenleyebildiğinize göre biliyormuşsunuz işte :d
Açılamaz demedik ki zaten hocam. Siz çok yanlış anlamışsınız.
Mi flash hata veriyor kurmuyor driverleriHocam direk cihazın ismini Google yazıp bulun. Mi Flash zaten cihazın driverlarını kurar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.