AeonS Centipat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 49 13 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar bu telefona ROM atmaktan bahsediliyor fakat bunun neden gerekli olduğunu ve ne işe yaradığını bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2021
Arkadaşlar bu telefona ROM atmaktan bahsediliyor fakat bunun neden gerekli olduğunu ve ne işe yaradığını bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Nicksiz42 Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 595 Çözümler 2 13 Nisan 2021 #2 AeonS dedi: Arkadaşlar bu telefona ROM atmaktan bahsediliyor fakat bunun neden gerekli olduğunu ve ne işe yaradığını bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ara yüzü sıkıntılı olduğu için atılması tavsiye ediliyor ama ben şuan kullanıyorum. Ve hiç gerek duymadım. Atıp atmamak sana kalmış.
AeonS dedi: Arkadaşlar bu telefona ROM atmaktan bahsediliyor fakat bunun neden gerekli olduğunu ve ne işe yaradığını bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ara yüzü sıkıntılı olduğu için atılması tavsiye ediliyor ama ben şuan kullanıyorum. Ve hiç gerek duymadım. Atıp atmamak sana kalmış.
AeonS Centipat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 49 13 Nisan 2021 #3 Nicksiz42 dedi: Ara yüzü sıkıntılı olduğu için atılması tavsiye ediliyor ama ben şu an kullanıyorum. Ve hiç gerek duymadım. Atıp atmamak sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Telefondan memnun musun acaba? Herhangi olumsuz bulduğun yerleri veya çok sevdiğin kısımları var mı?
Nicksiz42 dedi: Ara yüzü sıkıntılı olduğu için atılması tavsiye ediliyor ama ben şu an kullanıyorum. Ve hiç gerek duymadım. Atıp atmamak sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Telefondan memnun musun acaba? Herhangi olumsuz bulduğun yerleri veya çok sevdiğin kısımları var mı?
Nicksiz42 Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 595 Çözümler 2 13 Nisan 2021 #4 AeonS dedi: Telefondan memnun musun acaba? Herhangi olumsuz bulduğun yerleri veya çok sevdiğin kısımları var mı? Genişletmek için tıkla... Şuanda hiçbir olumsuz yanına denk gelmedim henüz. 120Hz ekranı olduğu için yağ gibi kayıyor. En çok sevdiğim özelliği 120Hz ekranı ve 6GB RAM olması.
AeonS dedi: Telefondan memnun musun acaba? Herhangi olumsuz bulduğun yerleri veya çok sevdiğin kısımları var mı? Genişletmek için tıkla... Şuanda hiçbir olumsuz yanına denk gelmedim henüz. 120Hz ekranı olduğu için yağ gibi kayıyor. En çok sevdiğim özelliği 120Hz ekranı ve 6GB RAM olması.