Custom ROM POCO X3 NFC için ROM önerisi

kurome

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EVGA Z390 Dark / Intel I9 9900K / Lexar Ares 32 GB 3600mhz DDR4 / EVGA 1080ti FTW3 iCX / EVGA Supernova 1200W P2 / EVGA CLC240 / Xigmatek Elysium
Meslek
Öğrenci
Merhaba, POCO X3 NFC (surya) cihazım var. Ben 9-10 aydır Xiaomi EU ROM kullanıyordum ama geçenlerde telefonun kendi kendini art arda 3 kere yeniden başlatması, kamera yazılımı, yavaş çalışmaya başlaması ve bazı ilginç sorunlarının olması nedeniyle başka bir ROM'a geçmek istiyorum. Telefonda oyun oynamadığım için özellikle bir performans beklentim yok, sadece stabil ve akıcı çalışsın yeter. Örneğin Xiaomi EU'da bir video dosyası açarken her zaman hangi program ile açmak istediğimi soruyor, seçtiğimi varsayılan olarak ayarlamıyordu ve bazen bu takılınca sürekli spam olarak uygulama seçin bildirimi gelip duruyordu, en son tüm çalışan uygulamaları sonlandırmadan düzelmiyordu. Ya da dosyalarda gördüğüm bir şeyin üstüne tıklayıp paylaş deyip WhatsApp'ı seçtiğimde hiçbir şey olmuyordu. Bazen de müzik dinlerken sesi arttırmaya çalışınca telefon tepki vermiyor ama ekran kilidini açınca sesi arttırıyordu.

Bunun gibi tuhaf sorunlardan ötürü başka bir ROM'a geçmek istiyorum ve bu yüzden önerilerinizi bekliyorum.

Not: Arrow OS önerirseniz diye, onu daha önce denemiştim ve sistem launcherının çalışmayı durdurması gibi sıkıntılar yaşamıştım, o yüzden Arrow OS kurmayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
crDroid öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…