Emir.Timur Picopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #1 Arka kamera ile fotoğraf çekerken böyle bir yazı çıktı ne yapmam gerekiyor? @Red Switch neye güldünüz? Son düzenleme: 24 Ekim 2021
Arka kamera ile fotoğraf çekerken böyle bir yazı çıktı ne yapmam gerekiyor? @Red Switch neye güldünüz?
R Red Switch Megapat Katılım 17 Temmuz 2015 Mesajlar 602 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #2 Böyle bir konuyu açmana güldüm. Mikrofiber bez ile temizle, kalıntı varsa alkol döküp öyle sil kameranı.
Böyle bir konuyu açmana güldüm. Mikrofiber bez ile temizle, kalıntı varsa alkol döküp öyle sil kameranı.
Emir.Timur Picopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #3 Red Switch dedi: Böyle bir konuyu açmana güldüm. Mikrofiber bez ile temizle, kalıntı varsa alkol döküp öyle sil kameranı. Genişletmek için tıkla... Bilgim olmadığı bir konuydu ve yardım almak istedim. Normal bir durum. Teşekkür ederim cevabınız için.
Red Switch dedi: Böyle bir konuyu açmana güldüm. Mikrofiber bez ile temizle, kalıntı varsa alkol döküp öyle sil kameranı. Genişletmek için tıkla... Bilgim olmadığı bir konuydu ve yardım almak istedim. Normal bir durum. Teşekkür ederim cevabınız için.