eymen723 Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #1 POCO X3 NFC telefonum ancak NFC özelliğini bulmadım. Telefonum kaçak onunla ilgisi var mı ne yapacağım?
POCO X3 NFC telefonum ancak NFC özelliğini bulmadım. Telefonum kaçak onunla ilgisi var mı ne yapacağım?
4 420957 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.719 Çözümler 11 17 Haziran 2024 #2 eymen723 dedi: POCO X3 NFC telefonum ancak NFC özelliğini bulmadım. Telefonum kaçak onunla ilgisi var mı ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Hindistan versiyonunda NFC özelliği bulunmuyor. Sizinki muhtemelen Hindistan'dan getirilmiş. Poco X3 (Hindistan) Poco X3 (Hindistan) detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
eymen723 dedi: POCO X3 NFC telefonum ancak NFC özelliğini bulmadım. Telefonum kaçak onunla ilgisi var mı ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Hindistan versiyonunda NFC özelliği bulunmuyor. Sizinki muhtemelen Hindistan'dan getirilmiş. Poco X3 (Hindistan) Poco X3 (Hindistan) detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.124 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #3 Kontrol panelinde ya da ayarlarda aratmayı dene, bulamıyorsa yoktur.
eymen723 Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #4 420957 dedi: Hindistan versiyonunda NFC özelliği bulunmuyor. Sizinki muhtemelen Hindistan'dan getirilmiş. Poco X3 (Hindistan) Poco X3 (Hindistan) detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelteceğiz
420957 dedi: Hindistan versiyonunda NFC özelliği bulunmuyor. Sizinki muhtemelen Hindistan'dan getirilmiş. Poco X3 (Hindistan) Poco X3 (Hindistan) detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelteceğiz
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.124 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #5 eymen723 dedi: Nasıl düzelteceğiz. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon üretilirken içine NFC çipi koymamışlar nasıl düzeltelim
eymen723 dedi: Nasıl düzelteceğiz. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon üretilirken içine NFC çipi koymamışlar nasıl düzeltelim
4 420957 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.719 Çözümler 11 18 Haziran 2024 #6 eymen723 dedi: Nasıl düzelteceğiz Genişletmek için tıkla... NFC özellikli bir telefon satın alabilirsiniz.
eymen723 dedi: Nasıl düzelteceğiz Genişletmek için tıkla... NFC özellikli bir telefon satın alabilirsiniz.