Umut T. Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #1 POCO X3 NFC Xiaomi Poco X3 64GB Cep Telefonu Siyah (Xiaomi Türkiye Garantili): Amazon.com.tr Bu telefonu alacağım, sizce nasıl bu fiyata? Daha iyisi varsa yazar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2021
POCO X3 NFC Xiaomi Poco X3 64GB Cep Telefonu Siyah (Xiaomi Türkiye Garantili): Amazon.com.tr Bu telefonu alacağım, sizce nasıl bu fiyata? Daha iyisi varsa yazar mısınız?
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 4 Mayıs 2021 #2 Bunu öneririm. Realme 7 (RMX2151) Cep Telefonu Realme 7 RMX2151 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com POCO X3 yazılım konusunda sıkıntılar çekiyor. Eğer günlük kullanım içinse M31s ya da reno 4 Lite öneririm.
Bunu öneririm. Realme 7 (RMX2151) Cep Telefonu Realme 7 RMX2151 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com POCO X3 yazılım konusunda sıkıntılar çekiyor. Eğer günlük kullanım içinse M31s ya da reno 4 Lite öneririm.
Shenzhenn Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2.041 Makaleler 1 Çözümler 6 4 Mayıs 2021 #3 Realme 7 alabilirsiniz veya Realme 8 bekleyebilirsiniz. Xiaomi cihazları yazılımlarından dolayı tavsiye etmem.
Realme 7 alabilirsiniz veya Realme 8 bekleyebilirsiniz. Xiaomi cihazları yazılımlarından dolayı tavsiye etmem.
Umut T. Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #4 Yazılımında nasıl sorunlar oluyor tam bilmiyorum da.
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 4 Mayıs 2021 #5 Umut T. dedi: Yazılımında nasıl sorunlar oluyor tam bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Kasma, donma, çökme gibi. Ayrıca bazı kullanıcılar ekranın sarardığını söylüyordu.
Umut T. dedi: Yazılımında nasıl sorunlar oluyor tam bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Kasma, donma, çökme gibi. Ayrıca bazı kullanıcılar ekranın sarardığını söylüyordu.
Umut T. Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #6 Benim için en önemlisi günlük kullanımda hızlı olsun pili iyi gitsin ve kamerası iyi olsun oyun ana amacım değil.
Benim için en önemlisi günlük kullanımda hızlı olsun pili iyi gitsin ve kamerası iyi olsun oyun ana amacım değil.
Archiel Megapat Katılım 17 Eylül 2016 Mesajlar 374 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #7 Umut T. dedi: POCO X3 NFC Xiaomi Poco X3 64GB Cep Telefonu Siyah (Xiaomi Türkiye Garantili): Amazon.com.tr Bu telefonu alacağım, sizce nasıl bu fiyata? Daha iyisi varsa yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Güzel telefon kullanıyorum fakat yazılımsal olarak sorunları olabiliyor bazen. 1-2 kere kamerayı açtığımda açılmadı fakat daha sorununu görmedim gerek bataryası gerek performansı olsun 10/10 telefon.
Umut T. dedi: POCO X3 NFC Xiaomi Poco X3 64GB Cep Telefonu Siyah (Xiaomi Türkiye Garantili): Amazon.com.tr Bu telefonu alacağım, sizce nasıl bu fiyata? Daha iyisi varsa yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Güzel telefon kullanıyorum fakat yazılımsal olarak sorunları olabiliyor bazen. 1-2 kere kamerayı açtığımda açılmadı fakat daha sorununu görmedim gerek bataryası gerek performansı olsun 10/10 telefon.
Shenzhenn Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2.041 Makaleler 1 Çözümler 6 4 Mayıs 2021 #8 Umut T. dedi: Benim için en önemlisi günlük kullanımda hızlı olsun, pili iyi gitsin ve kamerası iyi olsun, oyun ana amacım değil. Genişletmek için tıkla... Ana amacınız oyun olsun veya olmasın. MIUI rezalet bir stock kamera yazılımına, yüksek RAM kullanımına sahip, arka plan belleği dahi tutamıyor.
Umut T. dedi: Benim için en önemlisi günlük kullanımda hızlı olsun, pili iyi gitsin ve kamerası iyi olsun, oyun ana amacım değil. Genişletmek için tıkla... Ana amacınız oyun olsun veya olmasın. MIUI rezalet bir stock kamera yazılımına, yüksek RAM kullanımına sahip, arka plan belleği dahi tutamıyor.
Umut T. Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #9 Onun fiyatında kamera ve batarya olarak en iyisi yani 3000 TL civarında en iyi Realme 7 midir arkadaşlar.
Onun fiyatında kamera ve batarya olarak en iyisi yani 3000 TL civarında en iyi Realme 7 midir arkadaşlar.
Shenzhenn Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2.041 Makaleler 1 Çözümler 6 4 Mayıs 2021 #10 Umut T. dedi: 3000 TL civarında en iyi Realme 7 midir arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Aceleniz yoksa Realme 8 bekleyebilirsiniz. Super AMOLED ekrana, daha iyi kameraya ve bataryaya sahip.
Umut T. dedi: 3000 TL civarında en iyi Realme 7 midir arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Aceleniz yoksa Realme 8 bekleyebilirsiniz. Super AMOLED ekrana, daha iyi kameraya ve bataryaya sahip.