POCO X3 NFC ne kadar eder?

A1a2g2

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 2600x 3600mhz
Anakart: Asus B450m-K
Ram: Corsair Vengeance LPX 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz
Ekran Kartı: Asus PH-GTX1660TI-O6G
SSD: Toshiba OCZ TR200 480GB SSD Disk
Kasa: Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W Tempered Glass Gaming Kasa
Arkadaşlar şu anda telefonum POCO X3 NFC ve başka bir telefon alacağım, bu telefonu telefoncuya satmaya kalksam fiyat olarak ederi nedir?

Arkadaşlar şu anda telefonum POCO X3 NFC ve başka bir telefon alacağım, bu telefonu telefoncuya satmaya kalksam fiyat olarak ederi nedir?

2000 anca verir. Sahibinden de 3200 civarına satabilirsin belki ama zor.

Kronik sorunlu bir cihaz olduğunu bilen biriyse 1800 ancak verebilir. Bence 2.elden satın, telefoncu ölü fiyat veriyor.

Kronik sorunlu bir cihaz olduğunu bilen biriyse 1800 ancak verebilir. Bence 2.elden satın, telefoncu ölü fiyat veriyor.

Şu anda hala kullanıyorum bir sorunu yok ama ne kronik sorunu var?

Şu anda hala kullanıyorum bir sorunu yok ama ne kronik sorunu var?

Genelinde anakart, ısınma ve ekranda sararma şikayet var bayağı. Hatta POCO X3 ve X3 Pro POCO serisinin en şikayet edilen cihazlarından olmuştu.

Genelinde anakart, ısınma ve ekranda sararma şikayet var bayağı. Hatta POCO X3 ve X3 Pro POCO serisinin en şikayet edilen cihazlarından olmuştu.

Kuzenimi 50 yıldır götürüyor. Batarya dışında şikayeti olmamıştı.

Son düzenleme:
Kaçak mı, orjinal mi? Tahmini 3 derim.
Kuzenimi 50 yıldır götürüyor. Batarya dışında şikayeti olmamıştı. Demek gözleri dışındada sıkıntı varmış.
Telefonun ısınınca cayır cayır yandığını kaç defa söyledim?

Kaçak mı, orjinal mi? Tahmini 3 derim.

Telefonun ısınınca cayır cayır yandığını kaç defa söyledim?
Benimki orjinal daha çok video izlemek için kullanıyorum da telefon sarjdayken ısınıyor o kadar onun haricinde sıkıntısı yok bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…