Yiğit125 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 POCO X3 NFC PixelExperience mi LineageOS 21 mi hangisini kurmalıyım? Stabillik ve görünüm önemli benim için. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2024
POCO X3 NFC PixelExperience mi LineageOS 21 mi hangisini kurmalıyım? Stabillik ve görünüm önemli benim için.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.720 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 9 Temmuz 2024 #2 PixelExprerience projesi öldü. CyanogenMod mirasını devam ettiren LineageOS kullanmanı öneririm.
Yiğit125 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #3 Hocam peki nereden GApps ve POCO X3 NFC uygun LineageOS 21 ROM'u edinebilirin LazJedi dedi: PixelExprerience projesi öldü. CyanogenMod mirasını devam ettiren LineageOS kullanmanı öneririm. Genişletmek için tıkla...
Hocam peki nereden GApps ve POCO X3 NFC uygun LineageOS 21 ROM'u edinebilirin LazJedi dedi: PixelExprerience projesi öldü. CyanogenMod mirasını devam ettiren LineageOS kullanmanı öneririm. Genişletmek için tıkla...
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.720 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 9 Temmuz 2024 #4 Yiğit125 dedi: Hocam peki nereden GApps ve POCO X3 NFC uygun LineageOS 21 ROM'u edinebilirin Genişletmek için tıkla... Resmi web sitesinden adım adım kurabilirsin. Bu işlerde yeniysen YouTube'tan kurulum videolarını izleyip iyice anladıktan sonra kuruluma başla. Aksi takdirde cihazın kullanılmaz hale gelebilir. Sorumluluk sana ait. Info about surya | LineageOS Wiki wiki.lineageos.org
Yiğit125 dedi: Hocam peki nereden GApps ve POCO X3 NFC uygun LineageOS 21 ROM'u edinebilirin Genişletmek için tıkla... Resmi web sitesinden adım adım kurabilirsin. Bu işlerde yeniysen YouTube'tan kurulum videolarını izleyip iyice anladıktan sonra kuruluma başla. Aksi takdirde cihazın kullanılmaz hale gelebilir. Sorumluluk sana ait. Info about surya | LineageOS Wiki wiki.lineageos.org
Yiğit125 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #5 Yok önceden A70 cihazıma pixel kurmuştum şimdi POCO X3 cihazımda LineageOS 21 kurdum teşekkür ederim.
Yok önceden A70 cihazıma pixel kurmuştum şimdi POCO X3 cihazımda LineageOS 21 kurdum teşekkür ederim.