POCO x3 NFC ses seviyesinin azalması

NecroBit

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Model POCO x3 NFC. Telefon 10. gününde. Düne kadar sesi yeterince güçlü çıkıyordu hoparlörlerden. Fakat bir anda sesi daha güçsüz gelmeye ve arka kapak titreşimi de azalmaya başladı. Gariptir, hiç bir ekstra bir şey yapmadım. Darbe yok, ayar yok. Sesi çok çok azda olsa tiz gibi, şarkının ritimleri normal değil gibi geliyor bana. Bilmiyorum belki ben paranoyaklaşmışımdır fakat sizce bu sorun neden kaynaklanmış olabilir? Ayarlardan bir şeyleri yanlışlıkla değiştirmişsem şayet, ses efektleri dışında başka bir ayarı var mı sesin? Bu gerçek bir sorun ise hangi iletişim adresini kullanarak servisine götürmeliyim? (internetten almıştım). İlk defa Xiaomi marka kullanıyorum sormamın sebebi bu. Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize ayrı ayrı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlardan ek ayarlarda hoparlör temizleme diye bir şey olması lazım. Oradan direktiflere uyarak temizlemeyi deneyin. Olmazsa iade edebilirsiniz.

Ayarlardan ek ayarlarda hoparlör temizleme diye bir şey olması lazım. Oradan direktiflere uyarak temizlemeyi deneyin. Olmazsa iade edebilirsiniz.
Denedim hocam maalesef. Bir müddet daha bakacağım olmazsa servisine

Denedim hocam maalesef. Bir müddet daha bakacağım olmazsa servisine
Aynı telefondan babama aldım. 17 gündür kullanıyor. Hoparlör ile ilgili bir problem çıkmadı. Sesi hep en sonda kullanmasını söyledim. Siz en sonda sık sık kullandı iseniz olabilir veya hoparlöre çıkmayacak kadar toz kaçmıştır. Size tavsiyem iade etmeniz yönünde zaten şu anda ucuzladı biraz. İade ettikten sonra başka alabilirsiniz.

Buda Iphone değilki hocam sıfırını (!) yollasınlar

Bilerek azaltırlar ve çok saçma titreşimi şikayet edilmiş yoğun şekilde ondan bende eski halini istiyorum
Maalesef geri bildirim şeklinde şikayet edenlerden biride benim. Etmez olsaydım. Şimdi sanki bir tık daha iyi oldu son gğncellemeyle, belki de alışıyodur kulaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…