Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #1 Telefonun kusurları şunlar: Ana kamera bozuk. Kasada kırık var. Ekranda bozuk. Kasa yamuk. Parmak izi sensörü çizik. Arkadaşlar genpa bu kadar kusura 450 TL dedi. Ne kadar gerçekçi olabilir? Bir kampanya falan mı var? Son düzenleme: 27 Mayıs 2021
Telefonun kusurları şunlar: Ana kamera bozuk. Kasada kırık var. Ekranda bozuk. Kasa yamuk. Parmak izi sensörü çizik. Arkadaşlar genpa bu kadar kusura 450 TL dedi. Ne kadar gerçekçi olabilir? Bir kampanya falan mı var?
Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 27 Mayıs 2021 #2 450t tl mi? Gerçekse iyiymiş. Genelde bu kadar şeye bir telefon parası isterler.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #3 Doruk Efe dedi: 450t tl mi? Gerçekse iyiymiş. Genelde bu kadar şeye bir telefon parası isterler. Genişletmek için tıkla... İlk defa Genpa ile işimiz oluyor. 5 aylık telefon.
Doruk Efe dedi: 450t tl mi? Gerçekse iyiymiş. Genelde bu kadar şeye bir telefon parası isterler. Genişletmek için tıkla... İlk defa Genpa ile işimiz oluyor. 5 aylık telefon.
G gidenlerden Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #4 Telefona molotof mu attın kardeş?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #5 gidenlerden dedi: Telefona molotof mu attın kardeş? Genişletmek için tıkla... Beni çok sinir etti bende "inkitamımı" aldım
gidenlerden dedi: Telefona molotof mu attın kardeş? Genişletmek için tıkla... Beni çok sinir etti bende "inkitamımı" aldım
erenalisen Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 514 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #6 Hamza Ensar Sağlam dedi: Telefonun kusurları şunlar: Ana kamera bozuk. Kasada kırık var. Ekranda bozuk. Kasa yamuk. Parmak izi sensörü çizik. Arkadaşlar genpa bu kadar kusura 450 TL dedi. Ne kadar gerçekçi olabilir? Bir kampanya falan mı var? Genişletmek için tıkla... Genpa güvenilirdir ama fiyat konusunu yanlış anlamış olabilirler bence daha iyi bir bilgi alın ucuz söylemişler bayağı.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Telefonun kusurları şunlar: Ana kamera bozuk. Kasada kırık var. Ekranda bozuk. Kasa yamuk. Parmak izi sensörü çizik. Arkadaşlar genpa bu kadar kusura 450 TL dedi. Ne kadar gerçekçi olabilir? Bir kampanya falan mı var? Genişletmek için tıkla... Genpa güvenilirdir ama fiyat konusunu yanlış anlamış olabilirler bence daha iyi bir bilgi alın ucuz söylemişler bayağı.
Mr. KEY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2016 Mesajlar 2.006 Çözümler 4 27 Mayıs 2021 #7 Maşallah telefon canavarı arkadaşım iyi iş çıkarmışsın.
pc & laptop Kilopat Katılım 25 Mayıs 2016 Mesajlar 612 27 Mayıs 2021 #8 Fiyatta bir yanlış anlaşılma olabilir.Sadece ekrana bu kadar isterler genelde.Bu arada sağlam çalışmış kim bozduysa.
Fiyatta bir yanlış anlaşılma olabilir.Sadece ekrana bu kadar isterler genelde.Bu arada sağlam çalışmış kim bozduysa.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #9 Mr. KEY dedi: Maşallah telefon canavarı arkadaşım iyi iş çıkarmışsın. Genişletmek için tıkla... Aslında melek gibi bir insanım. Sadece bir olay oldu ve oldu olanlar. En son eski monitörümün içindeydi telefon.
Mr. KEY dedi: Maşallah telefon canavarı arkadaşım iyi iş çıkarmışsın. Genişletmek için tıkla... Aslında melek gibi bir insanım. Sadece bir olay oldu ve oldu olanlar. En son eski monitörümün içindeydi telefon.
pc & laptop Kilopat Katılım 25 Mayıs 2016 Mesajlar 612 27 Mayıs 2021 #10 Hamza Ensar Sağlam dedi: Aslında melek gibi bir insanım. Sadece bir olay oldu ve oldu olanlar. En son eski monitörümün içindeydi telefon. Genişletmek için tıkla... Ben de ilk telefonumu clash royale oynarken sinir krizi geçirip koltuğa fırlatmıştım sonra pertingen.Yaptırmadım ama berbat bir telefondu.Baya telefonsuz kalmıştım.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Aslında melek gibi bir insanım. Sadece bir olay oldu ve oldu olanlar. En son eski monitörümün içindeydi telefon. Genişletmek için tıkla... Ben de ilk telefonumu clash royale oynarken sinir krizi geçirip koltuğa fırlatmıştım sonra pertingen.Yaptırmadım ama berbat bir telefondu.Baya telefonsuz kalmıştım.