rahm1p Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #1 POCO X3 NFC telefonumun bataryası şişti ve yeni bir batarya almam gerekiyor telefoncular ve forumlara göre Deji ve rova marka bataryalar tercih ediliyor. Telefonum için en isabetli tercih hangi marka olur?
POCO X3 NFC telefonumun bataryası şişti ve yeni bir batarya almam gerekiyor telefoncular ve forumlara göre Deji ve rova marka bataryalar tercih ediliyor. Telefonum için en isabetli tercih hangi marka olur?
Ö Önderb Centipat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 319 30 Eylül 2024 #2 Orjinali yok mu? Bende de poco var. Yedek iPhone 5s'e deji almıştım. Dikkat etmem ama yıllardır çalışıyor.
Orjinali yok mu? Bende de poco var. Yedek iPhone 5s'e deji almıştım. Dikkat etmem ama yıllardır çalışıyor.
rahm1p Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #3 Önderb dedi: Orijinali yok mu? Bende de POCO var. Yedek iPhone 5S'e Deji almıştım. Dikkat etmem ama yıllardır çalışıyor. Genişletmek için tıkla... 2020 model telefon orijinal diye satılanlara pek güvenemedim zaten yazın değiştirmeyi düşünüyorum idare etmesi lazım.
Önderb dedi: Orijinali yok mu? Bende de POCO var. Yedek iPhone 5S'e Deji almıştım. Dikkat etmem ama yıllardır çalışıyor. Genişletmek için tıkla... 2020 model telefon orijinal diye satılanlara pek güvenemedim zaten yazın değiştirmeyi düşünüyorum idare etmesi lazım.