İ İMAMBAYILDI Femtopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar mobilde oyun oynuyorum FPS hep yerlerde Game Turbo ile kullanım değerlerine baktığımda GPU %30 ya da 35 hiç %100 kullanmıyor. Bu kullanımı nasıl arttırabilirim? Telefon Xiaomi POCO X3 NFC. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2022
Arkadaşlar mobilde oyun oynuyorum FPS hep yerlerde Game Turbo ile kullanım değerlerine baktığımda GPU %30 ya da 35 hiç %100 kullanmıyor. Bu kullanımı nasıl arttırabilirim? Telefon Xiaomi POCO X3 NFC.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #2 Geliştirici seçeneklerinden, oyun sürücüsü tercihleri ayarına tıklayıp oradan seçim yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS İ İMAMBAYILDI Femtopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #3 Umut Nas dedi: Geliştirici seçeneklerinden, oyun sürücüsü tercihleri ayarına tıklayıp oradan seçim yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Dostum onu da denedim fakat değişen bir şey olmadı. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Geliştirici seçeneklerinden, oyun sürücüsü tercihleri ayarına tıklayıp oradan seçim yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Dostum onu da denedim fakat değişen bir şey olmadı.