O Oxeen Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 61 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #1 TWRP versiyon 3.7.0_12-1-surya, başka telefonda başka TWRP sürümünde System seçeneği olurdu ama fotoğrafta görüldüğü üzere bu sürümde yok. TWRP değiştirmeden nasıl advance wipe yapabilirim? Dosya Ekleri IMG_20191010_103209.jpg 75 KB · Görüntüleme: 228
TWRP versiyon 3.7.0_12-1-surya, başka telefonda başka TWRP sürümünde System seçeneği olurdu ama fotoğrafta görüldüğü üzere bu sürümde yok. TWRP değiştirmeden nasıl advance wipe yapabilirim?
Çözüm elREYdeTURQUÍA 21 Nisan 2023 System silmeden devam et. Bazı modellerde olmuyor ama kullanan varsa yazar kesin bilgi olarak.
elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #2 System silmeden devam et. Bazı modellerde olmuyor ama kullanan varsa yazar kesin bilgi olarak. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.872 Makaleler 3 Çözümler 35 21 Nisan 2023 #3 Kuracağınız ROM'u direkt olarak üstüne kurabilir veya fastboot üzerinden sistem imajını silebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Kuracağınız ROM'u direkt olarak üstüne kurabilir veya fastboot üzerinden sistem imajını silebilirsiniz.
KS KS O Oxeen Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 61 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #4 elREYdeTURQUÍA dedi: System silmeden devam et. Bazı modellerde olmuyor ama kullanan varsa yazar kesin bilgi olarak. Genişletmek için tıkla... Evet fotoğraftaki gibi yaptım oldu thx elREYdeTURQUÍA dedi: System silmeden devam et. Bazı modellerde olmuyor ama kullanan varsa yazar kesin bilgi olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi farkettim 2 tane sistem gözüküyor telefonda elREYdeTURQUÍA dedi: System silmeden devam et. Bazı modellerde olmuyor ama kullanan varsa yazar kesin bilgi olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi farkettim 2 tane sistem gözüküyor telefonda elREYdeTURQUÍA dedi: System silmeden devam et. Bazı modellerde olmuyor ama kullanan varsa yazar kesin bilgi olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi farkettim 2 tane sistem gözüküyor telefonda Dosya Ekleri Screenshot_2023-04-22-18-15-13-774_com.miui.securitycenter.jpg 42 KB · Görüntüleme: 112 Son düzenleme: 22 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
elREYdeTURQUÍA dedi: System silmeden devam et. Bazı modellerde olmuyor ama kullanan varsa yazar kesin bilgi olarak. Genişletmek için tıkla... Evet fotoğraftaki gibi yaptım oldu thx elREYdeTURQUÍA dedi: System silmeden devam et. Bazı modellerde olmuyor ama kullanan varsa yazar kesin bilgi olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi farkettim 2 tane sistem gözüküyor telefonda elREYdeTURQUÍA dedi: System silmeden devam et. Bazı modellerde olmuyor ama kullanan varsa yazar kesin bilgi olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi farkettim 2 tane sistem gözüküyor telefonda elREYdeTURQUÍA dedi: System silmeden devam et. Bazı modellerde olmuyor ama kullanan varsa yazar kesin bilgi olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi farkettim 2 tane sistem gözüküyor telefonda
elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #5 Oxeen dedi: Evet fotoğraftaki gibi yaptım oldu thx Hocam şimdi farkettim 2 tane sistem gözüküyor telefonda Hocam şimdi farkettim 2 tane sistem gözüküyor telefonda Hocam şimdi farkettim 2 tane sistem gözüküyor telefonda Genişletmek için tıkla... Format data yapmış mıydınız? Artı 0 Eksi
Oxeen dedi: Evet fotoğraftaki gibi yaptım oldu thx Hocam şimdi farkettim 2 tane sistem gözüküyor telefonda Hocam şimdi farkettim 2 tane sistem gözüküyor telefonda Hocam şimdi farkettim 2 tane sistem gözüküyor telefonda Genişletmek için tıkla... Format data yapmış mıydınız?
KS KS O Oxeen Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 61 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #6 elREYdeTURQUÍA dedi: Format data yapmış mıydınız? Genişletmek için tıkla... Evet format data yes işlemini yaptım Artı 0 Eksi
elREYdeTURQUÍA dedi: Format data yapmış mıydınız? Genişletmek için tıkla... Evet format data yes işlemini yaptım
elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #7 Oxeen dedi: Evet format data yes işlemini yaptım Genişletmek için tıkla... İlginç, en kötü boot etmemesi gerekiyordu. Artı 0 Eksi
Oxeen dedi: Evet format data yes işlemini yaptım Genişletmek için tıkla... İlginç, en kötü boot etmemesi gerekiyordu.