sakuranga Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 26 Şubat 2024 #1 Xiaomi POCO X3 NFC depolama alanı sıkıntı ve gereksiz reklam uygulamalar var. ROM atarak sorun çözmeyi düşünüyorum, yapan varsa fikir almak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2024
Xiaomi POCO X3 NFC depolama alanı sıkıntı ve gereksiz reklam uygulamalar var. ROM atarak sorun çözmeyi düşünüyorum, yapan varsa fikir almak istiyorum.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.004 Çözümler 81 Yer Başkent 26 Şubat 2024 #2 Telefon Kaç GB?
sakuranga Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 26 Şubat 2024 #3 AceTeq dedi: Telefon Kaç GB? Genişletmek için tıkla... 128 gb
kkylt Megapat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 435 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #4 sakuranga dedi: Xiaomi POCO X3 NFC depolama alanı sıkıntı ve gereksiz reklam uygulamalar var. ROM atarak sorun çözmeyi düşünüyorum, yapan varsa fikir almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Xiaomide yüklü gelen uygulamaları PC üzerinden "debloat" yöntemi ile kaldırabilirsiniz. Onun dışında temiz kurulum yapabilirsiniz.
sakuranga dedi: Xiaomi POCO X3 NFC depolama alanı sıkıntı ve gereksiz reklam uygulamalar var. ROM atarak sorun çözmeyi düşünüyorum, yapan varsa fikir almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Xiaomide yüklü gelen uygulamaları PC üzerinden "debloat" yöntemi ile kaldırabilirsiniz. Onun dışında temiz kurulum yapabilirsiniz.
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #5 sakuranga dedi: Xiaomi POCO X3 NFC depolama alanı sıkıntı ve gereksiz reklam uygulamalar var. ROM atarak sorun çözmeyi düşünüyorum, yapan varsa fikir almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Gereksiz sistem uygulamalarını kaldırın.
sakuranga dedi: Xiaomi POCO X3 NFC depolama alanı sıkıntı ve gereksiz reklam uygulamalar var. ROM atarak sorun çözmeyi düşünüyorum, yapan varsa fikir almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Gereksiz sistem uygulamalarını kaldırın.