POCO X3 NFC yurt dışı alınır mı?

AnanasSuyuu

Yoctopat
Daha fazla  
POCO X3 NFC 3000e buldum. Yurt dışı ama IMEI atılmış alınır mı? Yoksa bu fiyatlara ne alabilirim?

IMEI’den yana sorun çıkmazsa mantıklı gayet. Yeni IMEI yönetmeliğini bilmiyorum.

Ben Pro sürümünü kullanıyorum. Gayet memnunum ama IMEI atıldıktan sonra yazılımsal olarak hatalar olabiliyor, ekran kendi kendine basıyor falan. Araştırınca olabildiğini öğrendim. Alacaksan çözümü olmayan saçma sapan sorunlara hazır ol derim.

IMEI’den yana sorun çıkmazsa mantıklı gayet. Yeni IMEI yönetmeliğini bilmiyorum.
Ya bazı yerlerde okudum poco pişmanlıktır diyor çoğu kişi

Bu fiyat bandında başka ne alabilirimki?

Ya bazı yerlerde okudum poco pişmanlıktır diyor çoğu kişi
Telefon güzel telefon da IMEI atıldıktan sonra kafayı yedi. Normal halini bilmiyorum ama imeiden önce gayet iyiydi. Şimdi performansı da düştü pil süresi de azaldı. Ben suçu Rom'a atıyorum ama bilemem.

Telefon güzel telefon da IMEI atıldıktan sonra kafayı yedi. Normal halini bilmiyorum ama imeiden önce gayet iyiydi. Şimdi performansı da düştü pil süresi de azaldı. Ben suçu Rom'a atıyorum ama bilemem.
Hepi oluyor yani çokmu sinir ediyor sizi.

Ya bazı yerlerde okudum POCO pişmanlıktır diyor çoğu kişi

Bu fiyat bandında başka ne alabilirimki?

Yani araştırırken IMEI'li olanı değil direkt telefonu araştır. IMEI kısmı atan yerle de alakalı biraz. Adam sen şikayet edemezsin diye her şeyi yapabiliyor.

Hepi oluyor yani çokmu sinir ediyor sizi.
Mesela instada reels izlerken birden like tuşuna milyon kere basıyor sonra ekranı kaydırmaya başlıyor sanki biri yapıyormuş gibi. Kazara arkadaşlarımı görüntülü arıyorum, ses atıyorum falan acayip bir durum Ve çözümü de saçma ekranı kilitleyip geri açıyorum düzeliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…