emin_ipek Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #11 Silinen üye dedi: O hangi telefoncu öyle kilo işimi aliyorlar acaba Genişletmek için tıkla... pil sağlığı 74 valla öyle dedi. Silinen üye dedi: Redmi almak saçmalık hocam zaten tek özelliği ucuzluğu. Genişletmek için tıkla... Android önerisinde bulunur musunuz? Silinen üye dedi: Redmi almak saçmalık hocam zaten tek özelliği ucuzluğu. Genişletmek için tıkla... Android önerisi var mı?
Silinen üye dedi: O hangi telefoncu öyle kilo işimi aliyorlar acaba Genişletmek için tıkla... pil sağlığı 74 valla öyle dedi. Silinen üye dedi: Redmi almak saçmalık hocam zaten tek özelliği ucuzluğu. Genişletmek için tıkla... Android önerisinde bulunur musunuz? Silinen üye dedi: Redmi almak saçmalık hocam zaten tek özelliği ucuzluğu. Genişletmek için tıkla... Android önerisi var mı?
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #12 emin_ipek dedi: Pil sağlığı 74 vallahi öyle dedi. Android önerisinde bulunur musunuz? Android önerisi var mı? Genişletmek için tıkla... O fiyata sadece Xiaomi var adamakıllı ben olsam kaçak 12 Pro 5 g alırdım.
emin_ipek dedi: Pil sağlığı 74 vallahi öyle dedi. Android önerisinde bulunur musunuz? Android önerisi var mı? Genişletmek için tıkla... O fiyata sadece Xiaomi var adamakıllı ben olsam kaçak 12 Pro 5 g alırdım.
emin_ipek Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #13 Silinen üye dedi: O fiyata sadece Xiaomi var adamakıllı ben olsam kaçak 12 Pro 5 g alırdım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Silinen üye dedi: O fiyata sadece Xiaomi var adamakıllı ben olsam kaçak 12 Pro 5 g alırdım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.187 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 2 Ekim 2023 #14 POCO X3 Pro'nun 8 aydan fazla dayandığını görmedim ben kronik sorunlu çihaz.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #15 emin_ipek dedi: Pil sağlığı 74 vallahi öyle dedi. Android önerisinde bulunur musunuz? Android önerisi var mı? Genişletmek için tıkla... POCO F5 bakabilirsin. Hangi telefoncu o merak ettim benim 3 taklali SE 2020'ye 6.500 versin hemen vereyim.
emin_ipek dedi: Pil sağlığı 74 vallahi öyle dedi. Android önerisinde bulunur musunuz? Android önerisi var mı? Genişletmek için tıkla... POCO F5 bakabilirsin. Hangi telefoncu o merak ettim benim 3 taklali SE 2020'ye 6.500 versin hemen vereyim.
emin_ipek Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #16 Umut Nas dedi: POCO F5 bakabilirsin. Hangi telefoncu o merak ettim benim 3 taklali SE 2020'ye 6.500 versin hemen vereyim. Genişletmek için tıkla... Pasaj ve EasyCep fiyatı ile öyle dedi. Ayrıca tiktoka içerik üretiyorum oyun oynuyorum F5 beni aşıyor. Yurt dışı MI10t almayı düşünüyorum nasıl cihaz.
Umut Nas dedi: POCO F5 bakabilirsin. Hangi telefoncu o merak ettim benim 3 taklali SE 2020'ye 6.500 versin hemen vereyim. Genişletmek için tıkla... Pasaj ve EasyCep fiyatı ile öyle dedi. Ayrıca tiktoka içerik üretiyorum oyun oynuyorum F5 beni aşıyor. Yurt dışı MI10t almayı düşünüyorum nasıl cihaz.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #17 emin_ipek dedi: Pasaj ve EasyCep fiyatı ile öyle dedi. Ayrıca tiktoka içerik üretiyorum oyun oynuyorum F5 beni aşıyor. Yurt dışı MI10t almayı düşünüyorum nasıl cihaz. Genişletmek için tıkla... 10 t güzeldir.
emin_ipek dedi: Pasaj ve EasyCep fiyatı ile öyle dedi. Ayrıca tiktoka içerik üretiyorum oyun oynuyorum F5 beni aşıyor. Yurt dışı MI10t almayı düşünüyorum nasıl cihaz. Genişletmek için tıkla... 10 t güzeldir.
emin_ipek Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #18 Silinen üye dedi: 10 t güzeldir. Genişletmek için tıkla... Testlerine baktım güzel telefon tabii sizin önerilerinizde önemli.
Silinen üye dedi: 10 t güzeldir. Genişletmek için tıkla... Testlerine baktım güzel telefon tabii sizin önerilerinizde önemli.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #19 emin_ipek dedi: Testlerine baktım güzel telefon tabii sizin önerilerinizde önemli. Genişletmek için tıkla... Ben öneririm.sahsen.Mi serisi genel olarak iyidir resmiye göre
emin_ipek dedi: Testlerine baktım güzel telefon tabii sizin önerilerinizde önemli. Genişletmek için tıkla... Ben öneririm.sahsen.Mi serisi genel olarak iyidir resmiye göre
emin_ipek Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #20 Silinen üye dedi: Ben öneririm. Sahsen. Mi serisi genel olarak iyidir resmiye göre. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Tavsiyeleriniz için.
Silinen üye dedi: Ben öneririm. Sahsen. Mi serisi genel olarak iyidir resmiye göre. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Tavsiyeleriniz için.