Buy Xiaomi POCO X3 Pro, 6.67” FHD+ DotDisplay, 256GB + 8GB RAM, Qualcomm® Snapdragon™ 860 Processor, 48MP Quad Camera, Factory Unlocked, Global Version with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!
Hocam bir süre sonra ısınmaya başlıyor, ve yazılımsal hataları var; ayrıca sadece oyun için olan bir telefon. Bu şartlar göz önünde olmasına rağmen almak istiyorsanız size kalmış.
Şık olduğu için telefonmu almak? Arkadaşlar (bazı kişilere diyorum) bu gerçekten ironik bir durum, şık olduğu için telefon almak Türkiye piyasasının tam örneği işte.
Telefonu sadece Google ve WhatsApp için kullananlardanım, ekran boyutu ve tasarımı dışında benim için pek önemli değil. Görünüşü hakkında yorumumu belirttim sadece.
Telefonu sadece Google ve WhatsApp için kullananlardanım, ekran boyutu ve tasarımı dışında benim için pek önemli değil. Görünüşü hakkında yorumumu belirttim sadece.
Telefon hakkında görüşleriniz için teşekkür ederim. Zaten fazla oyun oynayan, sosyal medyada gezen biriyim. Poco X3 Pro ideal bir seçim olur benim için.
Telefon hakkında görüşleriniz için teşekkür ederim. Zaten fazla oyun oynayan, sosyal medyada gezen biriyim. POCO X3 Pro ideal bir seçim olur benim için.
Hocam benim pek bilgim bu konuda yok. Ama bazı kişiler sosyal medya da kasma olduğunu söylüyor; bir araştırın bence bu konuyu. Ayrıca zaten ısınmaya başlıyor bir süre sonra, bence Realme 7 Pro daha mantıklı olacaktır.