Çok oyun için kullanacağımı zannetmiyorum. Genelde kamerası ve kullanıcıya sunduğu telefonu özelleştirme vs. gibi özelliklere biraz dikkat ediyorum. Sizin tercihiniz bu ikili arasında hangisidir?
Çok oyun için kullanacağımı zannetmiyorum. Genelde kamerası ve kullanıcıya sunduğu telefonu özelleştirme vs. gibi özelliklere biraz dikkat ediyorum. Sizin tercihiniz bu ikili arasında hangisidir?
Bu arada şu işlemci yüzünden kamera kötüleşiyormuş gibi bir şey duymuştum o olay tam nasıl?
Bir de bu videoda bazı konularda POCO'nun kamerası birazcık bazı taraflarda daha iyi gibi görünüyor.
Bu arada şu işlemci yüzünden kamera kötüleşiyormuş gibi bir şey duymuştum o olay tam nasıl?
Bir de bu videoda bazı konularda POCO'nun kamerası birazcık bazı taraflarda daha iyi gibi görünüyor.
Kendim A52 kullanıyorum 90Hz ekran cidden çok iyi, Kamerası orta düzeyin üstünde gayet iyi bir performansı var. Kasa plastik evet ama kılıfla kullanıyorum bir sıkıntı çıkmıyor. Çok hafif ve tasarımı çok güzel bir cihaz tavsiye ederim. Sorun varsa yazabilirsin.
Kendim A52 kullanıyorum 90Hz ekran cidden çok iyi, kamerası orta düzeyin üstünde gayet iyi bir performansı var. Kasa plastik evet ama kılıfla kullanıyorum bir sıkıntı çıkmıyor. Çok hafif ve tasarımı çok güzel bir cihaz tavsiye ederim. Sorun varsa yazabilirsin.