J Jorquen Megapat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 264 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #1 Merhabalar Bu telefonu alacağım ve en az 4 sene kullanacağım için 8/256'lık versiyonu seçmek mantıklı mı? Aradaki fiyat farkına(270 TL) değer mi? Teşekkürler.
Merhabalar Bu telefonu alacağım ve en az 4 sene kullanacağım için 8/256'lık versiyonu seçmek mantıklı mı? Aradaki fiyat farkına(270 TL) değer mi? Teşekkürler.
efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #2 Aradaki fiyat farkına değer. Hem uzun kullanım için hem de oyun performansı için kesinlikle aradaki farka değer.
Aradaki fiyat farkına değer. Hem uzun kullanım için hem de oyun performansı için kesinlikle aradaki farka değer.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.760 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #3 Aradaki fiyat farkı için değmeyeceğini düşünüyorum.
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #4 Değer diye düşünüyorum.
J Jorquen Megapat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 264 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #5 BERWAR dedi: Aradaki fiyat farkı için değmeyeceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... PashaReyiz dedi: Değer diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 8/256'lık versiyonu aldım ertesi saat satıştan kaldırmışlar. Xiaomi Poco X3 Pro 256GB 8GB RAM Siyah Cep Telefonu - Xiaomi Türkiye Garantili - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
BERWAR dedi: Aradaki fiyat farkı için değmeyeceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... PashaReyiz dedi: Değer diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 8/256'lık versiyonu aldım ertesi saat satıştan kaldırmışlar. Xiaomi Poco X3 Pro 256GB 8GB RAM Siyah Cep Telefonu - Xiaomi Türkiye Garantili - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com