Echo6 Decapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #11 HaWlI KuLlANIcI dedi: 2 sene içinde çoooook şey değişir hocam ve muhtemelen o cihazın fiyatı çok yükselir. Bir de bildiğim kadarıyla en son Android 12 alacak o cihaz ama tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam fiyat konusunda bişey diyemem ama 2 android 4 MIUI güncellemesi alacakmış
HaWlI KuLlANIcI dedi: 2 sene içinde çoooook şey değişir hocam ve muhtemelen o cihazın fiyatı çok yükselir. Bir de bildiğim kadarıyla en son Android 12 alacak o cihaz ama tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam fiyat konusunda bişey diyemem ama 2 android 4 MIUI güncellemesi alacakmış
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #12 Echo6 dedi: Hocam fiyat konusunda bir şey diyemem ama 2 Android 4 MIUI güncellemesi alacakmış. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda çok güçlü bir işlemcisi, rezalet bir kamerası ve kötü bir ekranı var. İleride çok daha iyi modellerin çıkacağından eminim.
Echo6 dedi: Hocam fiyat konusunda bir şey diyemem ama 2 Android 4 MIUI güncellemesi alacakmış. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda çok güçlü bir işlemcisi, rezalet bir kamerası ve kötü bir ekranı var. İleride çok daha iyi modellerin çıkacağından eminim.
Echo6 Decapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #13 HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam şu anda çok güçlü bir işlemcisi, rezalet bir kamerası ve kötü bir ekranı var. İleride çok daha iyi modellerin çıkacağından eminim. Genişletmek için tıkla... Görüşlerin için teşekkür ederim hocam, beni cezbeden işlemcisiydi zaten ekranı önemli değil şu an kullandığım cihazda IPS LCD yani AMOLED'e gerek görmüyorum. İyi günler. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2021
HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam şu anda çok güçlü bir işlemcisi, rezalet bir kamerası ve kötü bir ekranı var. İleride çok daha iyi modellerin çıkacağından eminim. Genişletmek için tıkla... Görüşlerin için teşekkür ederim hocam, beni cezbeden işlemcisiydi zaten ekranı önemli değil şu an kullandığım cihazda IPS LCD yani AMOLED'e gerek görmüyorum. İyi günler.