VakumBalığı Decipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 1.391 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti 16 Ekim 2024 #11 Ben10Ultimate dedi: Keşke garantisi bitene kadar dayansaydı, bendeki garanti bitimine 6 ay kala cortladı. Anakart değişti tamı tamına 3 gün sonra aynısını tekrarladı. Bu sefer anakartla beraber pili de değiştirmişlerdi bir gün elimde tuttum peşine hemen sattım Genişletmek için tıkla... Maalesef değiştirilince bile böyle sorun çıkıyor, senden de duymuş olduk.
Ben10Ultimate dedi: Keşke garantisi bitene kadar dayansaydı, bendeki garanti bitimine 6 ay kala cortladı. Anakart değişti tamı tamına 3 gün sonra aynısını tekrarladı. Bu sefer anakartla beraber pili de değiştirmişlerdi bir gün elimde tuttum peşine hemen sattım Genişletmek için tıkla... Maalesef değiştirilince bile böyle sorun çıkıyor, senden de duymuş olduk.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.627 Çözümler 25 Yer Konsantiniyye 16 Ekim 2024 #12 Peki 5 bin TL civarında ikinci el olarak hangi telefonu önerirsiniz?