POCO X3 Pro alınır mı?

zeus keydrop

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba POCO X3 Pro kullanan kişiler yazabilir mi?

POCO X3 Pro kullanan kişiler yazabilir mi?
Dostum kullanmış olmama gerek yok ama tüm cihazlarla içil dışlı olan birisiyim. POCO X3 PRO cihazlarının anakartları çok sorunlu ufak bir işlem ile düzeltiliyor fakat yine aynı şekilde bozuluyor. Önceki arkadaşın dediği gibi bolca kronik sorunu olan bir cihaz özellikle Anakartı.

Yok ben almayacağım Technopat başlığı değiştirmiş bana POCO X3 Pro kullanan birisi lazım.

Benim babamda da aynı model var sürekli kasıyor donuyor diye şikayetçi.

Dostum o zaman ona göre problemini yazmalısın. ''Kullanan kişiler yazabilir mi'' diye bir şey yok.

6-128gb, Kasım 2021'den beri kullanıyorum, batarya neredeyse ilk günkü performansta, şarjı hızlı doluyor. Oyun oynamıyorum. Uygulamalarda herhangi bir performans sıkıntısı yaşamadım. Arıza vs de yaşamadım. OS güncelleme almıyor.

8-256 modelini kullanıyorum yaklaşık 4 yıldır. 1 kez ana kart arızasından tamir gördü. Pil sağlığı çok kötü durumda şu an, yakın zamanda telefonu değiştireceğim için pili değiştirmedim öyle kullanıyorum. Ama herhangi bir performans ve kasma sorunu yok. Şu an piyasada fiyatları ne civarda, nereden bakıyorsunuz alacağınız cihazı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…