POCO X3 Pro bootloader kilidi nasıl beklemeden açılır?

Gmzl80

Centipat
Daha fazla  
İyi sosyaller arkadaşlar, cihaza root atmak istiyorum ama bootloader kilidi kapalı. Konuya hakim olan arkadaşlar biliyordur, bekleme süresi veriyor. Bekleme süresini geçmenin bir yolu yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller arkadaşlar, cihaza root atmak istiyorum ama bootloader kilidi kapalı. Konuya hakim olan arkadaşlar biliyordur, bekleme süresi veriyor. Bekleme süresini geçmenin bir yolu yok mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanlış bilgi: Poco cihazlarda da bekleme süresi mevcuttur.
Poco telefonlarda Custom ROM atmak serbest olduğu için Redmi'ler gibi bekleme bulunmuyor. Direkt aç dediğinizde açıyor.

Geliştirici seçeneklerinden mi kilit açma durumuna gelerek oradan mi hesabını girerek sıra alıyorsun.
Sana belirli bir süre veriyor bu süreyi MI Unlock tool üzerinden görebilirsin. Süre dolduktan sonra telefonu Fastboot moduna alarak MI Unlock tool ile beraber Bootloader kilidini açabilirsin. İşlemcisi Snapdragon olduğu için bu süreyi beklemek zorundasın. Snapdragon değil de MediaTek bir cihaz olsaydı MTK Unlock tool gibi programlar ile anında açabilirdin.

Geliştirici seçeneklerinden mi kilit açma durumuna gelerek oradan mi hesabını girerek sıra alıyorsun.
Sana belirli bir süre veriyor bu süreyi MI Unlock tool üzerinden görebilirsin. Süre dolduktan sonra telefonu Fastboot moduna alarak MI Unlock tool ile beraber Bootloader kilidini açabilirsin. İşlemcisi Snapdragon olduğu için bu süreyi beklemek zorundasın. Snapdragon değil de MediaTek bir cihaz olsaydı MTK Unlock tool gibi programlar ile anında açabilirdin.
Poco'da bekleme bulunmuyor.

Sana belirli bir süre veriyor bu süreyi MI Unlock tool üzerinden görebilirsin. Süre dolduktan sonra telefonu Fastboot moduna alarak MI Unlock tool ile beraber Bootloader kilidini açabilirsin. İşlemcisi Snapdragon olduğu için bu süreyi beklemek zorundasın. Snapdragon değil de MediaTek bir cihaz olsaydı MTK unlock tool gibi programlar ile anında açabilirdin.

Anladım hocam peki bunları yaparken telefon da sıfırlanma falan oluyor mu?

Ben de poco kullanıcısıyım poco'da bekleme bulunuyor.

Evet oluyor bütün bilgilerin gidiyor. Bunun için bootladeri açmadan önce yedek alman gerekli.
Poco X3 Pro kullanıyorum. Bootloader kilidini aç dediğimde direkt olarak açıldı. Tanıdıklarım da aynı şekilde beklemeden açtı. Mi Hesabı eklerken de öyle bir bekleme olmadı. Karıştırıyor olmalısınız.

Poco X3 Pro kullanıyorum. Bootloader kilidini aç dediğimde direkt olarak açıldı tanıdıklarım da aynı şekilde beklemeden açtı. Mi Hesabı eklerken de öyle bir bekleme olmadı. Karıştırıyor olmalısınız.
İsterseniz internetten bakabilirsiniz Xiaomi'nin yeni olan bütün telefonlarında bootloader kilidi açmak için bekleme süresi bulunuyor. (Toolbox kullanırsan ayrı konu) Bende Poco X3 Pro kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı