POCO X3 Pro ekranındaki mavi leke nasıl düzeltilir?

Berkan10

Centipat
Daha fazla  
Telefonla PUBG oynadım, şarj azdı. Dedim buzluğa atayım hemen alırım sonra unuttum. Yaklaşık bir 10 veya 15 dakika buzlukta durdu. Aldım saç kurutma makinesı falan tuttum telefonu açtım hiçbir sorun yok fakat ön kameda mavilenme var, yani bu ekranda gözüküyor. Sadece kamerayı falan açtım bir sorun yok maviliği gidermek için çakmak falan tuttum fakat o da pek bir işe yaramadı. Aşağıya fotoğrafını bırakıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 20240721_234306.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 108
Telefonun ekranını bozmak için her yolu denemişsiniz, saç kurutma makinesı ile ısıtma fikrini nereden edindiniz? Hayır yani azıcık fen ve teknoloji dersi vs görmüş birisi bile cihaza sıcak hava vermenin geri döndürülmez zararlar verebileceğini bilir çünkü. Elektronik cihazları soğuk genellikle ciddi anlamda etkilemez ancak sıcak kesinlikle zararlı. İlaveten cihaz zarar göreceği bir sıcaklığa çıksa önce Throttle'a başlar ardından ise kendini kapatır yani bu tarz müdahalelere gerek yoktu.

Abicim telefon açılmadı açılmayınca ısıtıyim barı dedim saç kurutma ile zaten zor bela açıldı şarjı falan bitmişti bir sabah baktın telefona biraz daha azalmış mavilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…