TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.637 Makaleler 1 Çözümler 18 3 Ağustos 2022 #1 Google uygulamalarının ve üstten düşen bildirimlerin rengi pembe olarak gözüküyor ve çok bozuk duruyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Google uygulamalarının ve üstten düşen bildirimlerin rengi pembe olarak gözüküyor ve çok bozuk duruyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.799 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #2 Hocam bende de android 12 güncellemesi ile böyle oldu klavye de pembe gözüküyor ama ben beğendim sizde de güncelleme sonrasında mı oldu? Renk veya tema ayarı varsa bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Hocam bende de android 12 güncellemesi ile böyle oldu klavye de pembe gözüküyor ama ben beğendim sizde de güncelleme sonrasında mı oldu? Renk veya tema ayarı varsa bakabilirsiniz.
KS KS TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.637 Makaleler 1 Çözümler 18 3 Ağustos 2022 #3 Mordo RS dedi: Hocam bende de android 12 güncellemesi ile böyle oldu klavye de pembe gözüküyor ama ben beğendim sizde de güncelleme sonrasında mı oldu? Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde bende de güncellemeden sonra oldu. Yani pembe olması benim de hoşuma gitmiyor değil fakat bildirimler çok kötü gözüküyor. Artı 0 Eksi
Mordo RS dedi: Hocam bende de android 12 güncellemesi ile böyle oldu klavye de pembe gözüküyor ama ben beğendim sizde de güncelleme sonrasında mı oldu? Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde bende de güncellemeden sonra oldu. Yani pembe olması benim de hoşuma gitmiyor değil fakat bildirimler çok kötü gözüküyor.
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.799 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #4 Hocam, az önce çözdüm sanırım. Klavye açıkken ayar kısmı var. Ona tıklayın orada tema var, oradan istediğinizi seçebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Hocam, az önce çözdüm sanırım. Klavye açıkken ayar kısmı var. Ona tıklayın orada tema var, oradan istediğinizi seçebilirsiniz.
KS KS TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.637 Makaleler 1 Çözümler 18 3 Ağustos 2022 #5 Mordo RS dedi: Hocam, az önce çözdüm sanırım. Klavye açıkken ayar kısmı var. Ona tıklayın orada tema var, oradan istediğinizi seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yine de teşekkürler fakat sadece klavyenin rengi değişti. Artı 0 Eksi
Mordo RS dedi: Hocam, az önce çözdüm sanırım. Klavye açıkken ayar kısmı var. Ona tıklayın orada tema var, oradan istediğinizi seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yine de teşekkürler fakat sadece klavyenin rengi değişti.