B Berkay 5161 Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #1 Merhaba, ben telefonuma root atacagım ama uygun bir TWRP bulamadım. Sizin bildiginiz resimde gördügünüz cihazla uyumlu TWRP var mı? Varsa linkini atabilir misiniz? Cihaz ismi POCO X3 Pro MIUI 14 global. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2023
Merhaba, ben telefonuma root atacagım ama uygun bir TWRP bulamadım. Sizin bildiginiz resimde gördügünüz cihazla uyumlu TWRP var mı? Varsa linkini atabilir misiniz? Cihaz ismi POCO X3 Pro MIUI 14 global.
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #2 Hocam TWRP şart mı? OrangeFox tercih eder misiniz?
B Berkay 5161 Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #3 Better Call Mike dedi: Hocam TWRP şart mı? OrangeFox tercih eder misiniz? Genişletmek için tıkla... OrangeFox yapma işlemini pek bilmiyorum internette de pek yok nasıl yapıldıgıyla ilgili youtubeden videosunu bulup öyle atarmısiniz linkini
Better Call Mike dedi: Hocam TWRP şart mı? OrangeFox tercih eder misiniz? Genişletmek için tıkla... OrangeFox yapma işlemini pek bilmiyorum internette de pek yok nasıl yapıldıgıyla ilgili youtubeden videosunu bulup öyle atarmısiniz linkini
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #4 Hocam bu OrangeFox Bu da TWRP Videosu da bu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam bu OrangeFox Bu da TWRP Videosu da bu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B Berkay 5161 Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #5 Better Call Mike dedi: Hocam bu OrangeFox Bu da TWRP Videosu da bu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2023
Better Call Mike dedi: Hocam bu OrangeFox Bu da TWRP Videosu da bu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #6 Berkay 5161 dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim kurulum esnasında falan bir sorun olursa yazabilirsiniz.
Berkay 5161 dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim kurulum esnasında falan bir sorun olursa yazabilirsiniz.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.218 Çözümler 83 Yer Başkent 29 Temmuz 2023 #7 Neden Root atacaksınız acaba? Merak ettim.
B Berkay 5161 Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #8 AceTeq dedi: Neden root atacaksınız acaba? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Performansla ilgili ufak bir ayarlama yapacagım ve başka şeyler içinde çok lazım oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2023
AceTeq dedi: Neden root atacaksınız acaba? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Performansla ilgili ufak bir ayarlama yapacagım ve başka şeyler içinde çok lazım oluyor.