POCO X3 Pro iyi midir?

Bütçe
3500-4000

RtxPolat

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar. Bu yaz telefon değiştirmeyi planlıyorum. Biraz araştırdım ve alabileceğim segmentte POCO X3 Pro var. Bu telefon iyi midir? Şu an kullandığım telefon Redmi olduğu için içimde bir korku var çünkü ben de dahil çevremde çok kişi Redmi kullandı ve kimse memnun kalmadı 6. Ayın sonunda telefon oldukça performans düşüşü yaşadı aynı şeyler POCO içinde geçerli mi? Alsam sonradan yazılımsal olsun performans düşüklüğü olsun sorun çıkarır mı? ( Bunları sordum çünkü 2 telefon modeli de Xiaomi'nin yan firması)

Kullanım amacınız nedir?

Oyun ise kusursuz bir seçim, ama günlük kullanım vb. ise Realme 8 Pro daha iyi olur bu bütçede.

Genel olarak oyunu çok oynarım.

Hocam aşırı oyun oynuyorsaniz POCO X3 Pro alin en iyisi o zaten oyuncu telefonu ama dedigim gibi cok oyun oynuyorsaniz. Uyarayim telefon agirdir ve ekrani cok buyuktur magazada incelemekte fayda var. Eğer çok fazla film dizi izliyorsaniz ekrani sizi tatmin etmeyebilir.

Genellikle oyun ağırlıklı ve film vs. izlemiyorum arada bakarsam YouTube'a bakarım o da aşırı seviyede değil. Tanıdığımda POCO'nun bir modeli vardı sanırım X3 NFC pek bir fark yoksa ondan inceleyebilirim. Bir de telefonda sonradan performans düşüşü var mı? (Genel olarak tüm POCO modelleri için.)

Hocam belli bir yerden sonra her cihazda performans düşmeye başlar ister iPhone ister Samsung ister POCO.

Cihazın işlemcisi ne kadar iyi olursa bu durum o kadar geç hissedilir olur, ve bu bütçede işlemci gücü olarak X3 Pro modelinden daha iyi bir cihaz yok.

Zaten işlemcisi çok iyi geldiği için tercihimi daha da kendini çekti.

Hocam o zaman POCO X3 Pro alin 128 GB 6 GB RAM modeli ve 256 GB 8 GB olan modeli var yine uyarayim ekrani cok buyuk ve agir magazada gidip inceleyin mutlaka bunlar sorun degilse gercekten tam sizlik telefon telefonun kutusunun icinden kilif ve telefonun ustune takili ekran koruyucu ve 1 saatte sifirdan yuze kadar şarj edecek alet bile cikiyor ici dolu dolu telefonu actiginizda ayarlardan ekrani 120 hz almayi unutmayin yag gibi akar ekran. Ve demissiniz film vb izlemiyorum diye ama tekrar deyim ben yine de film dizi vb izlerken ekran sizi uzebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…