Şu anda iPhone 6S kullanıcısıyım, yeni bir telefon almayı düşünüyorum aklıma iPhone 11 geliyor fakat fiyatı 7500 civarı. O kadar paraya çıkmaktansa POCO X3 Pro, Redmi Note 10 Pro, Galaxy A52 3500-4000 civarına gayet iyi bir telefonlara benziyorlar. Fiyat olarak çok fark olduğu için iPhone 11 almak istemiyorum fakat sizce kamera açısından çok bir fark var mıdır? Bu telefonlar iPhone 11 kadar olmasa da iPhone'un hangi modellerine yakın kamera performansı veriyordur acaba?
En büyük önceliğim kamera ama oyun film dizi vs de izlerim telefonla ve alırsam en azından 3-5 yıl civarı gitmesini istiyorum. IPhone'a o kadar vermeye değer mi bu saydığım telefonların kamerası gerçekten kötü mü?
Hocam performans isterseniz POCO X3 Pro tavsiye ederim 8 GB ram versiyonunu 6 GB ram versiyonu ile arasında 200-300 TL arası bir fiyat var kamerasıda o kadar kötü değil POCO öneririm pişman olmazsınız.
iPhone konusunda hemfikirim. 4, 4s, 5S ve şu an 6S kullanıyorum 6S bile kaç yıllık telefon olmasına rağmen hala gayet iyi donmuyor iş görüyor fakat kamerası daha iyi ve ekranı biraz daha büyük güncel bir telefon almak istiyorum. İllaki 7-8 binlere çıkıp iPhone mu almalıyım bu saydığım orta segment telefonlar işimi görmez mi?
Marka yerine modele baksanız? Düşük bütçede Çinli markalar gayet güzel, uzun ömürlüler. Samsung gibi markaların düşük bütçedeki cihazları genelde işlemci olarak rakiplerinden düşük kalıyor.
Xiaomi Poco X3 Pro işlemci odaklı bir cihaz, kamera istiyorsanız Samsung Galaxy A52 almanızı tavsiye ederim.
Bütçenizi artırabilirseniz Samsung Galaxy S20 FE'nin Snapdragon modeline de bakabilirsiniz, kamera olarak başarılı bir cihaz.
@Stoch IPhone'dan şaşmayın diye bu kadar ısrar ettiğinize göre fanboy olmalısınız, kamerası iyi olsun isteniyorsa X3 Pro doğru bir seçim olmaz tabii ki ama oyun oynamak için de IPhone'dan şaşmayın denmez. Samsung'un vs. de kamerası güzel olup oyun performansı iyi olmayan modelleri var. Telefonun ne için alındığına bağlıdır telefonun marka ve model seçimi.
Yani birebir aynı yapmaya çalışmıyorum zaten. Haksızlık olur zaten diğer telefonlara biri 3500-4000 diğeri iPhone 7-8 bin bandında benim demek istediğim o paralara çıkmama gerek var mı atıyorum o telefon iPhone 11 değil de iPhone X kadar iyi mi kamerası?
Marka yerine modele baksanız? Düşük bütçede Çinli markalar gayet güzel, uzun ömürlüler. Samsung gibi markaların düşük bütçedeki cihazları genelde işlemci olarak rakiplerinden düşük kalıyor.
Xiaomi POCO X3 Pro işlemci odaklı bir cihaz, kamera istiyorsanız Samsung Galaxy A52 almanızı tavsiye ederim.
Bütçenizi artırabilirseniz Samsung Galaxy S20 FE'nin Snapdragon modeline de bakabilirsiniz, kamera olarak başarılı bir cihaz.
Sadece olay özellikler değil öyle olsaydı 2000 TL'ye Reeder 8 GB RAM olan telefonuda var. POCO ve Xiaomi gibi markalar kalite olarak Samsung ve IPhone'ye yaklaşamaz. Malzeme kalitesi berbat kendi orijinal ROM'ları berbat ötesi kendi menüsünde kasıyor telefonlar.
Hocam 7-8 biraz abartı. Ben hala 5S kullanıyorum ve telefon son demlerini yaşıyor. iPhone 11, 5-6 yıl sorunsuz kullanılır. Tavsiyem En azından SE 2020 almanız.
@Stoch IPhone'dan şaşmayın diye bu kadar ısrar ettiğinize göre fanboy olmalısınız, kamerası iyi olsun isteniyorsa X3 Pro doğru bir seçim olmaz tabii ki ama oyun oynamak için de IPhone'dan şaşmayın denmez. Samsung'un vs. de kamerası güzel olup oyun performansı iyi olmayan modelleri var. Telefonun ne için alındığına bağlıdır telefonun marka ve model seçimi.
Sizin öneriniz nedir 3500-4000 civarlarında kamerası iyi diğer özellikleri de tatmin edici bir telefon? Bir de dediğim gibi bu saydığım telefonlar acaba IPhone'un hangi modeliyle yarışır kamerada. Ben de 6S var kardeşimde 7Plus bu 2 telefonundan kamerası hiç yeterli gelmiyor en azından bir iPhone 8 iPhone X seviyelerine yakındır diye düşünüyorum.
Hocam 7-8 biraz abartı. Ben hala 5S kullanıyorum ve telefon son demlerini yaşıyor. iPhone 11, 5-6 yıl sorunsuz kullanılır. Tavsiyem en azından SE 2020 almanız.
Ekranının küçük olmasını istemiyorum ve şarj konusunda da iyi değildi sanırım SE. Ben ya 3500-4000 civarına bir telefon almayı ya da kendimi zorlayıp iPhone 11 almayı düşünüyorum. Burada esas belirleyici konu POCO A52 Redmi Note 10 Pro gibi modeller IPhone'un hangi modeliyle yarışır kamerada?
sizin öneriniz nedir 3500-4000 civarlarında kamerası iyi diğer özellikleri de tatmin edici bir telefon?. bir de dediğim gibi bu saydığım telefonlar acaba iphone un hangi modeliyle yarışır kamerada. Ben de 6s var kardeşimde 7plus bu 2 telefonundan kamerası hiç yeterli gelmiyor en azından bi iphone 8 iphone x seviyelerine yakındır diye düşünüyorum.
Sadece olay özellikler değil öyle olsaydı 2000 TL'ye Reeder 8 GB RAM olan telefonuda var. POCO ve Xiaomi gibi markalar kalite olarak Samsung ve IPhone'ye yaklaşamaz. Malzeme kalitesi berbat kendi orijinal ROM'ları berbat ötesi kendi menüsünde kasıyor telefonlar.