Şu anda iPhone 6S kullanıcısıyım, yeni bir telefon almayı düşünüyorum aklıma iPhone 11 geliyor fakat fiyatı 7500 civarı. O kadar paraya çıkmaktansa POCO X3 Pro, Redmi Note 10 Pro, Galaxy A52 3500-4000 civarına gayet iyi bir telefonlara benziyorlar. Fiyat olarak çok fark olduğu için iPhone 11 almak istemiyorum fakat sizce kamera açısından çok bir fark var mıdır? Bu telefonlar iPhone 11 kadar olmasa da iPhone'un hangi modellerine yakın kamera performansı veriyordur acaba?
Sadece olay özellikler değil öyle olsaydı 2000 TL'ye Reeder 8 GB RAM olan telefonuda var. POCO ve Xiaomi gibi markalar kalite olarak Samsung ve IPhone'ye yaklaşamaz. Malzeme kalitesi berbat kendi orijinal ROM'ları berbat ötesi, kendi menüsünde kasıyor telefonlar.
İşlemci cihazın ömrünü de belirleyen bir faktördür.
Söylediğiniz markalarda da arayüzde kasma sorunu yaşayan kişiler bulunuyor, bir kişinin söylemiyle markanın ürettiği yazılım kasıyor olmaz. Arayüz olarak MIUI iyi demiyorum ama telefon önerirken veya alırken markaya değil, modele bakılması gerektiğini düşünüyorum.
Hocam 7-8 biraz abartı. Ben hala 5S kullanıyorum ve telefon son demlerini yaşıyor. iPhone 11, 5-6 yıl sorunsuz kullanılır. Tavsiyem En azından SE 2020 almanız.
İlk çıktığı zaman alınsaydı batarya yenileyerek 5-6 yıl pek fazla sorun olmadan kullanılırdı fakat şimdi 5-6 sene rahat götürecek bir cihaz değil. 2-3 sene sonra güncelleme desteğinin kesilmesi ardından uygulamalarda sorun yaşatmaya başlayacaktır.
A52 modeli benim de hoşuma gitti güzel gözüküyor fakat kullandınız mı bilmiyorum acaba IPhone'un hangi modeliyle yarışır kamerada bu telefon seviyeyi anlamam için soruyorum?
A52 modeli benim de hoşuma gitti güzel gözüküyor fakat kullandınız mı bilmiyorum acaba IPhone'un hangi modeliyle yarışır kamerada bu telefon seviyeyi anlamam için soruyorum?
İşlemci cihazın ömrünü de belirleyen bir faktördür.
Söylediğiniz markalarda da arayüzde kasma sorunu yaşayan kişiler bulunuyor, bir kişinin söylemiyle markanın ürettiği yazılım kasıyor olmaz. Arayüz olarak MIUI iyi demiyorum ama telefon önerirken veya alırken markaya değil, modele bakılması gerektiğini düşünüyorum.
İlk çıktığı zaman alınsaydı batarya yenileyerek 5-6 yıl pek fazla sorun olmadan kullanılırdı fakat şimdi 5-6 sene rahat götürecek bir cihaz değil. 2-3 sene sonra güncelleme desteğinin kesilmesi ardından uygulamalarda sorun yaşatmaya başlayacaktır.
Iphone 7 kullanmıştım daha önce. Hocam bana göre XR seviyesindedir diyebilirim. A51 bile gerçekten çok canlı resimler çekiyorsa A52 daha da iyidir.
Bütçenize göre yorum yapıyorum, eğer 7K bandına çıkarsanız elbette iphone 11 den şaşmayın. Bütçenize göre A52 gayet iyidir.
Videoyu izledim gerçekten de çok iyi kameraya sahip a52. iPhone 11 ile neredeyse kafa kafaya gözüküyor. İllaki iPhone 11 daha iyidir fakat biri 4 bin diğeri 8 bine yakın 2 kat para vermeye gerek yok gibi gözüküyor A52 daha mantıklı geldi bana teşekkürler.
iPhone 7 kullanmıştım daha önce. Hocam bana göre XR seviyesindedir diyebilirim. A51 bile gerçekten çok canlı resimler çekiyorsa A52 daha da iyidir.
Bütçenize göre yorum yapıyorum, eğer 7K bandına çıkarsanız elbette iPhone 11'den şaşmayın. Bütçenize göre A52 gayet iyidir.
A52 ve iPhone 11 kamera kıyaslama videosunu izledim neredeyse iPhone 11'e yakın bir performansı var hiç öyle sırıtmıyor yani kamerası o yüzden 2 kat para verip 11 almak mantıklı gibi gelmedi bana.