Şu anda iPhone 6S kullanıcısıyım, yeni bir telefon almayı düşünüyorum aklıma iPhone 11 geliyor fakat fiyatı 7500 civarı. O kadar paraya çıkmaktansa POCO X3 Pro, Redmi Note 10 Pro, Galaxy A52 3500-4000 civarına gayet iyi bir telefonlara benziyorlar. Fiyat olarak çok fark olduğu için iPhone 11 almak istemiyorum fakat sizce kamera açısından çok bir fark var mıdır? Bu telefonlar iPhone 11 kadar olmasa da iPhone'un hangi modellerine yakın kamera performansı veriyordur acaba?
İşlemci cihazın ömrünü de belirleyen bir faktördür.
Söylediğiniz markalarda da arayüzde kasma sorunu yaşayan kişiler bulunuyor, bir kişinin söylemiyle markanın ürettiği yazılım kasıyor olmaz. Arayüz olarak MIUI iyi demiyorum ama telefon önerirken veya alırken markaya değil, modele bakılması gerektiğini düşünüyorum.
İlk çıktığı zaman alınsaydı batarya yenileyerek 5-6 yıl pek fazla sorun olmadan kullanılırdı fakat şimdi 5-6 sene rahat götürecek bir cihaz değil. 2-3 sene sonra güncelleme desteğinin kesilmesi ardından uygulamalarda sorun yaşatmaya başlayacaktır.
Zaten markaya bakarak söylemiyorum modele bakarak söylüyorum. O telefon hakkında çok fazla şikayet var genel olarak öyle. Burada konu işlemci RAM depolama değil malzeme kalitesi. Adam koyar içine 128 GB depolama 8 GB RAM en kötüsünden 1 yılı bile çıkarmaz telefon.
Evet, bu yazıda size bunun nedenlerini en açık şekilde anlatacağım. 1- Xiaomi ve Redmi aynı marka değil. Redmi, Xiaomi'nin alt markasıdır. Ürettikleri telefonlar vb. daha düşük kalitede olur. 2- Yazılım Bu telefonların yazılım anlamında çok problemleri olur. Mesela Redmi Note 8 modelinde...
www.technopat.net
Redmi almadan önce şu yazıyı okuyunuz.
A52 güzel seçim, Hayırla kullanın. Aldıktan sonra beni etiketlerseniz sevinirim hadi hayırlı bayramlar.
Evet, bu yazıda size bunun nedenlerini en açık şekilde anlatacağım. 1- Xiaomi ve Redmi aynı marka değil. Redmi, Xiaomi'nin alt markasıdır. Ürettikleri telefonlar vb. daha düşük kalitede olur. 2- Yazılım Bu telefonların yazılım anlamında çok problemleri olur. Mesela Redmi Note 8 modelinde...
www.technopat.net
Redmi almadan önce şu yazıyı okuyunuz.
A52 güzel seçim, Hayırla kullanın. Aldıktan sonra beni etiketlerseniz sevinirim hadi hayırlı bayramlar.
Yorumları okudum fakat yorumlar hep eski model telefonlarıyla alakalı ve kötüleyen kadar öven de olmuş note 10 pro bildiğim kadarıyla en iyi f/p telefonlardan biri. A52 ve note 10 pro kamera kıyaslaması yapıp hangisi iyiyse onu alacağım büyük ihtimalle alırsam etiketlerim teşekkürler hayırlı bayramlar.
S20 FE de 5700 küsur sanırım iPhone 11 ile 1500 lira fark var arada çok değil o paralara çıkmışken 11 almak daha iyi değil mi? S20 FE, 11 ile yarışabilir mi ki?
S20 FE de 5700 küsur sanırım iPhone 11 ile 1500 lira fark var arada çok değil o paralara çıkmışken 11 almak daha iyi değil mi? S20 FE, 11 ile yarışabilir mi ki?